ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Τον Σεπτέμβριο η αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. Κατηγορηματική διαβεβαίωση - Άδηλο τι θα γίνει με τις μίνι κρίσεις

Παρότι οι πληροφορίες από διαφορετικές αστυνομικές πηγές ενημέρωσης του bloko.gr υποστηρίζουν ότι η αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών θα μετατεθεί σε απροσδιόριστο διάστημα, κυμαινόμενο από Οκτώβριο μέχρι και ... τον Ιανουάριο, ώστε τότε οι αλλαγές να γίνουν συγχρόνως με τις κρίσεις, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου υπήρξε απόλυτα κατηγορηματικό. "Όταν λέμε Σεπτέμβριο, εννοούμε Σεπτέμβριο"!


Οι άλλες πηγές διατείνονται ότι ακόμη και το πλάνο των τμημάτων που θα συγχωνευτούν δεν έχει καταρτιστεί στο σύνολο του για ολόκληρη την χώρα και πως εξακολουθούν οι συσκέψεις με εκπροσώπους των κατά τόπους δημοτικών αρχών και κοινωνικών φορέων. Συμπληρώνουν δε, πως ή εφαρμογή στην παρούσα φάση, είναι εφικτή μόνο αποσπασματικά ανά αστυνομική διεύθυνση και μόνο για εκείνες που έχει κλείσει ο φάκελλος των αλλαγών, όπως για παράδειγμα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Οι του υπουργείου πάντως, διαβεβαιώνουν με ευκολία ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και δίχως καμία εξαίρεση. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο ερώτημα για το αν θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο ή αργότερα οι μίνι κρίσεις, με την εφαρμογή ενός μοντέλου ιεραρχίας με 6 αντιστράτηγους και την ανάθεση στην κ. Τσιριγώτη αποκλειστικά της ανάθεσης αρμοδιότητας διαχείρισης του προσφυγικού, δεν υπήρξαν τόσο κατατοπιστικά διαφωτιστικοί όπως με το προηγούμενο θέμα.

Πηγη : bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου