ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Έκφραση Συλλυπητηρίων της Ομοσπονδίας μας για την 34χρονη Δημοτική Αστυνομικό

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον αδόκητο χαμό της 34χρονης Δημοτικής Αστυνομικού Σταματίνας Νικολάου, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη εβδομάδα σε τροχαίο.


Αθήνα, 29 Ιουλίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/193


Έκφραση Συλλυπητηρίων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό της 34χρονης Δημοτικής Αστυνομικού Σταματίνας Νικολάου, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη εβδομάδα σε τροχαίο, στην οδό Κύπρου στην Αργυρούπολη και έχασε τελικά την άνιση μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Δυστυχώς, ένα ακόμα θύμα εν ώρα υπηρεσίας, έρχεται να αφυπνίσει συνειδήσεις και να θέσει προ των ευθυνών τους όλους εκείνους που με κροκοδείλια δάκρυα επιχειρούν κάθε φορά να καλύψουν την εγκληματική τους αμέλεια, ανεχόμενοι ένα σαθρό οικοδόμημα τροχαίας ασφάλειας στη χώρα μας.

Η άτυχη συνάδελφος ρύθμιζε την κυκλοφορία και θυσιάστηκε στο «Μολώχ της ασφάλτου» τη στιγμή που ασυνείδητοι οδηγοί επιδίδονταν σε «αγώνες ταχύτητας», με αποτέλεσμα το ένα από τα δυο οχήματα να εκτραπεί της πορείας του και να την παρασύρει.

Με την ευχή να είναι το τελευταίο θύμα, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της.


Πηγη : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου