ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας η χθεσινή εσπερίδα – Συνεχίζουμε δυναμικά!!!

Πραγματοποιήθηκε εχθές 31/10/2014 στην αίθουσα Ιωνία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, επιστημονική εσπερίδα με θέμα μεταξύ άλλων «Νομικά δικαιώματα αστυνομικών μετά την εκδοθείσα απόφαση ΣτΕ».


Τα μέλη της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών  (ΑΝ.Α.Σ.Α.) εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες τόσο στον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ Γρηγόρη για την φιλοξενία του στο χώρο, όσο και στην πρόεδρο του ειρηνοδικείου Κρωπίας κα ΤΗΛΙΑΚΟΥ Δέσποινα για την προσφορά και την βοήθεια  στην έγκυρη ενημέρωση μας.

Επίσης εκφράζουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Πρόεδρο Δικαστών και Εισαγγελέων κα ΘΑΝΟΥ - ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ  Βασιλική καθώς  και στον επίτιμο Αντιπρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κο ΠΟΥΛΑΚΟ Γεώργιο οι οποίοι ανέλυσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δεδομένα για την εκδοθείσα απόφαση του ΣτΕ που αφορά τους συναδέλφους μας.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους οι οποίοι αποδέχθηκαν το κάλεσμα μας και τίμησαν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική  επιστημονική εκδήλωση καθώς και τους εκπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ., των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων και του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αναζητούμε δράσεις οι οποίες αποδίδουν οφέλη για τους συναδέλφους μας.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου