ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Το Α.Τ. και το Τ.Α. Ακροπόλεως επαναλειτουργούν και παρέχουν από σήμερα τις υπηρεσίες τους στους πολίτες

Παραθέτουμε το παρακάτω Δελτίο Τυπου που δημοσιευτηκε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της ΕΛ.ΑΣ. ( astynomia.gr ) το οποίο προαναγγέλει την επαναλειτουργία του Α.Τ. και του Τ.Α. Ακροπόλεως που συστεγάζονται στους ανακαινισμένους χωρους του κτιρίου επί της οδού Λεωχάρους 4, στο κέντρο της Αθήνας.Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως παρέχουν από σήμερα τις υπηρεσίες τους στους πολίτες

Με τη λειτουργία τους αναβαθμίζεται το επίπεδο ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, που αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα βελτιώνεται αισθητά η εξυπηρέτηση των πολιτών

Η επανίδρυση και λειτουργία των Υπηρεσιών αυτών πραγματοποιήθηκε με Απόφαση του Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημητρίου Τσακνάκη, καθορίστηκαν ειδικότερα θέματα που αφορούν στη τοπική αρμοδιότητα, τη στελέχωση, την υλικοτεχνική υποδομή των Υπηρεσιών αυτών κλπ.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις και οι εσωτερικοί χώροι των Υπηρεσιών ανακαινίστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν, ενώ αναβαθμίστηκε η υλικοτεχνική τους υποδομή

Από σήμερα λειτουργεί και πάλι το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, τα οποία στεγάζονται σε κτίριο επί της οδού Λεωχάρους 4, στο κέντρο της Αθήνας.

Με την επαναλειτουργία των Υπηρεσιών αυτών αναβαθμίζεται το επίπεδο ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, που αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα βελτιώνεται αισθητά η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η επανίδρυση των Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε με Απόφαση του Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, ενώ με σχετική Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημητρίου Τσακνάκη, καθορίστηκαν ειδικότερα θέματα που αφορούν στη τοπική αρμοδιότητα, τη στελέχωση, την υλικοτεχνική υποδομή κλπ.

Ειδικότερα, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας δήλωσε: «Υλοποιώντας τη δέσμευση που έδωσα λίγο καιρό μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, από σήμερα δύο σημαντικές Υπηρεσίες, το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, ενισχύουν ουσιαστικά την καθημερινή ασφάλεια των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας. Επαναλαμβάνω ότι στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς όφελος του πολίτη, για να αισθάνεται ασφαλής όλο το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας, όλο το χρόνο».

Οι εγκαταστάσεις και οι εσωτερικοί χώροι ανακαινίστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν, ενώ επιπλέον οι Υπηρεσίες προμηθεύτηκαν με επαρκή εξοπλισμό, προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Παράλληλα, στον ισόγειο χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως λειτουργεί και πάλι λέσχη, που καλύπτει τις ανάγκες σίτισης του αστυνομικού προσωπικού και άλλων Υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι το Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης υπάγεται διοικητικά στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών και το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα ακόλουθα:

Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως

Διοικητής :210-3259653, 210-3226585
Υποδιοικητής : 210-3259655, 210-3234746
Αξιωματικός Υπηρεσίας : 210-3259660. 210-3238996
Γραμματεία: 210-3259657, 210-3259659
e-mail : atakropoleos@astynomia.gr
fax :210-6991926

Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως

Διοικητής :210-3259670
Αξιωματικός Υπηρεσίας : 210-3259673
Γραμματεία: 210-3259672
e - mail : taakropoleos @ astynomia . gr
fax :210-3214520

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου