ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ι Δ Ρ Υ Τ Ι Κ Η Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Βάρη , 19 Ιουνίου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
(Α.Ν/Α.Σ.Α)

Ι Δ Ρ Υ Τ Ι Κ Η  Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Με την ψήφιση του Ν.3938/2011, επήλθαν οι τροποποιήσεις που αφορούν την ίδρυση, λειτουργία και τις αρχαιρεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αστυνομικών υπαλλήλων και ουσιαστικά υπήρξε πλήρης εναρμόνιση με το Ν.1264/82, βάσει του οποίου λειτουργούν όλες συνδικαλιστικές ενώσεις εντός της επικράτειας.

Με βάση τα παραπάνω συνθέτοντας την γνώση και την εμπειρία των παλαιότερων και με την ζωντάνια και τις φρέσκιες ιδέες νεότερων συναδέλφων, προχωρούμε στη δημιουργία συνδικαλιστικού συνδυασμού που θα συμμετέχει στις εκλογές για τα όργανα της νεοσύστατης Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής .

            Δηλώνουμε πολέμιοι των κομματικών αγκυλώσεων και εκδικητικών στρεβλώσεων του παρελθόντος και « Κόμμα  » για  εμάς είναι μόνο ο συνάδελφος και για αυτόν θα αγωνιστούμε ορθώνοντας ασπίδα προστασίας, στο πλάι του για τη προάσπιση των δικαιωμάτων του και για τη βελτίωση της υπηρεσιακής του καθημερινότητας για αυτό τον λόγο καλούμε κάθε αστυνομικό που υπηρετεί σε υπηρεσίες που η έδρα τους βρίσκεται στα γεωγραφικά όρια αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής να γίνει μέλος του συνδυασμού μας .

Το όνομά της Α.Ν/Α.Σ.Α. δεν είναι ένα τυχαίο λογοπαίγνιο. Πιστεύουμε ότι όλοι αυτό χρειαζόμαστε. Μια βαθιά ΑΝΑΣΑ. Να ανασάνει ο αστυνομικός της Νοτιοανατολικής Αττικής. Να δει να τον εκπροσωπούν πρόσωπα που ξέρει , που γνωρίζει. Από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα , από το όμορο Τμήμα Ασφαλείας , από τα περιφερειακά μας Τμήματα Τροχαίας , τον Αερολιμένα , τα Τμήματα Αλλοδαπών κ.ο.κ..  Που τους βλέπει στα μέτρα , στα γήπεδα , στα γραφεία , στα περιπολικά και όχι στην τηλεόραση. Που τους ζεις κάθε μέρα. Που τους εμπιστεύεσαι τη ζωή τους και σου εμπιστεύονται και αυτοί τη δική τους. Ήρθε ο καιρός να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας.

Ζούμε και υπηρετούμε σε αυτά τα χώματα χρόνια τώρα οι περισσότεροι από εμάς και θέλουμε όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να έχουμε ένα σωματείο δυνατό και υγιές. Φύσηξε καινούργιος αέρας συνάδελφοι και είναι καθαρός. Μας ενώνει η αγάπη και το μεράκι μας να προσφέρουμε ανιδιοτελώς για τον συνάδελφο μας.

Για όσους μας γνωρίζετε συμπορευτείτε μαζί μας. Για όσους δεν μας ξέρετε ακόμα ελάτε να μας γνωρίσετε. Τέρμα πια ο συνδικαλισμός του καναπέ. Χρειαζόμαστε όλοι να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο. Από τμήμα σε τμήμα , από στόμα σε στόμα η Α.Ν/Α.Σ.Α. θα μεγαλώσει , θα γιγαντωθεί και θα γίνει μέρος και μέλος της καθημερινότητας μας.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου