ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ο Συνδικαλισμός μας αφορά όλους .... του Αντώνη Τρακάλα

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) είναι το όργανο του κρατους, που έχει ως αποστολή τη διαχείριση της εθνικής και δημόσιας ασφαλείας, την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας, καθώς και την τήρηση της δημόσιας τάξης.


Τα τελευταία χρονιά το επάγγελμά μας έχει πληγεί και θιχτεί τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Τα υπηρεσιακά προβλήματα καθώς και οι αντίξοες συνθήκες εργασίας, έχουν ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό και το θυμό των συναδέλφων μας, αλλά και την έλλειψη "όρεξης" για τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Βλέποντας και παρατηρώντας λοιπόν, την ανωτέρω "άθλια" κατάσταση, αποφάσισα να ενεργοποιηθω και να διεκδικήσω όσο καλύτερα μπορώ τα δικαιώματά μας.

Έτσι ως μέλος και υποψήφιος της συνδικαλιστικής ομάδας ΑΝ.Α.Σ.Α., σας καλώ και σας ζητώ την 4η και 5η Απριλίου 2016, να συμμετάσχετε σ' αυτό τον αγώνα, ο οποίος αφορά όλους μας, και να ψηφίσετε στις εκλογές της Ένωσης Ν/Α Αττικης.

Η προσωπική μου άποψη είναι, πως η ΑΝ.Α.Σ.Α. είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς είναι η ομάδα αυτή που μπορεί να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει τα έννομα συμφέροντα των συναδέλφων μας. 

Eίναι αυτή που αποτελείται από νέους συναδέλφους, οι οποίοι εργάζονται σε μάχιμες υπηρεσίες "έξω" μαζί σας. 

Tέλος είναι αυτή η ομάδα που παλεύει και αγωνίζεται καθημερινά για τον συνάδελφο, ανεξαρτήτως εάν την εμπιστευτείς ή όχι.

Η ψήφος και η συμμετοχή σου στις εκλογές είναι σημαντική,για την ανασυγκρότηση και τη δύναμη της Ένωσης Ν/Α Αττικής.

ΤΡΑΚΑΛΑΣ Αντωνιος 
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου