ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Κάνουμε βάρδια μαζί σας, πριν και μετά τις εκλογές ... του Κώστα Χαντζή

Αύριο και μεθαυριο (Δευτέρα και Τρίτη, 4-5 Απριλίου 2016) οι συνάδελφοι – μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής καλούμαστε να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τους Αντιπροσώπους για την Π.Ο.ΑΣ.Υ..

Τρία χρόνια μετά τη σύσταση της Ένωσης και τα προβλήματα των συναδέλφων έχουν γιγαντωθεί .

Υπηρετώντας απο το 1998 μέχρι και σήμερα σε υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικης , μπορώ να πω με σιγουριά ότι οι συνθήκες εργασίας είναι χειρότερες από ποτέ και όσοι υποστηρίζουν το αντίθετα το κάνουν είτε για λόγους μικροπολιτικής είτε γιατί ζουν στον μικρόκοσμο τους όπου όλα είναι τέλεια .

Αστυνομικά τμήματα και Τμήματα ασφαλείας με το ελάχιστο προσωπικό , να υπολειτουργούν . Αστυνομικοί σε αυτά με καταρρακωμένοι , εγκλωβισμένοι στις υπηρεσίες τους χωρίς ρεπό , χωρίς κίνητρο , χωρίς ηθικό .

Τρία χρονια πριν γεννήθηκε κάτι νέο στον χώρο του συνδικαλισμού , με μια ομάδα συναδέλφων προσπαθήσαμε να δώσουμε μια ΑΝΑΣΑ στην καθημερινότητα των συναδέλφων.

Με την ψήφο σας , ανακηρύσσοντας μας πρώτη δύναμη μας τιμήσατε με το παραπάνω .

Δυστυχώς , σαν πρωτάρηδες στον χώρο του συνδικαλισμού δεν ξέραμε οτι φτάνει μόνο αυτό για να κάνουμε ότι υποσχεθήκαμε .

Όλα αυτά τα χρόνια ελάχιστοι περίμεναν να παραμείνουμε ενωμένοι , γίναμε στόχοι διώξεων , υπόγειων και ανήθικων επιθέσεων , παρόλα αυτά σήμερα είμαστε πιο δυνατοί .

Όλο αυτό το διάστημα παρουσιάσαμε δράσεις και παρεμβάσεις στα προβλήματα των συναδέλφων . Προτείναμε λύσεις και δεν περιοριστήκαμε σε κακογραμμένες ανακοινώσεις για να τα επισημαίνουμε απλά στην διοίκηση .

Στις εκλογές αυτές καλώ κατ´αρχήν τα μέλη της ένωσης μας να συμμετάσχουν μαζικά , διατηρώντας την μια απο τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα , ανεξάρτητα ποιον θα επιλέξουν με την ψήφο τους .

Κατά δεύτερο λόγο είμαι σίγουρος ότι κοιτώντας το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ θα βρείτε τους συναδέλφους που κάνατε και θα κάνετε βάρδια μαζί , τους συναδέλφους που θα είναι δίπλα σας πριν και μέτα τις εκλογές . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου