ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η ισχύς εν τη ενώσει - Διεύρυνση του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών - Ανακοίνωση

Παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (Ε.Κ.Α.) σύμφωνα με την οποία ο Πανελλαδικός Συνδυασμός Συνδικαλιστική Αστυνομική Συνεργασία (Σ.Α.Σ.), ενώνει τις δυνάμεις του με αυτές του Ε.Κ.Α. με μοναδικό σκοπό και γνώμονα την καλύτερη εκπροσώπηση των συναδέλφων μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12-4-2016 συνάντηση μεταξύ των πέντε εκλεγμένων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), με τον Πανελλαδικό Συνδυασμό Σ.Α.Σ. και των αντίστοιχων εκλεγμένων μελών του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (Ε.Κ.Α.) στην Ομοσπονδία παρουσία του Προέδρου αυτής κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγόρη.



Κατά τη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις σε ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τους εργαζόμενους συναδέλφους αστυνομικούς, την Ομοσπονδία μας και γενικότερα το Αστυνομικό Συνδικαλιστικό μας Κίνημα όπου και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων.

Ύστερα από τα παραπάνω, αποφασίστηκε ομόφωνα η διαπιστωθείσα ταύτιση να λάβει σάρκα και οστά με την εποικοδομητική συνεργασία υπό την αιγίδα του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (Ε.Κ.Α.) με την ταυτόχρονη παύση λειτουργίας της Συνδικαλιστικής Αστυνομικής Συνεργασίας (Σ.Α.Σ.)



Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ



Τα νέα μέλη του Ε.Κ.Α.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, Ειδ. Γραμματέας Π.Ο.ΑΣ.Υ., Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, Γραμ. Δημ. Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ., Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής

ΦΕΤΚΟΣ Σταύρος, Αναπλ. Ταμίας Π.Ο.ΑΣ.Υ., Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

ΑΦΟΥΚΑΤΟΥΔΗΣ Ιωάννης, Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ., Ε.Α.Υ. Ορεστιάδας

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Δημήτριος, Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ., Ε.Α.Υ. Φθιώτιδας





Πηγή : ekapolice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου