ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Παροχή εκλογικού την ημέρα των Βαλεντίνων... Αμφίβολη η «σχέση» μας ως τότε....

Την καταβολή του εκλογικού επιδόματος επιλέξατε να την παράσχετε την ημέρα των Βαλεντίνων... Είναι αμφίβολο όμως ότι θα είμαστε «ερωτευμένοι» τότε.. 


Μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας περνά απ’ το στομάχι και το δικό μας είναι δυστυχώς άδειο.. « ο νοών νοείτω »…

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισαν οι επιτελείς των συναρμόδιων υπουργείων να δώσουν στους συναδέλφους μας υπέρογκο ποσό των 123 ευρώ μεικτά ως ανταμοιβή στις χιλιάδες εργατοώρες υπερεργασίας για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Σε καλή μεριά.

Vox populi, vox dei.

Οι αντιπρόσωποι της Π.ΟΑΣΥ και μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α., ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΧΑΝΗΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλειος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Σας παραθέτουμε τη δημοσίευση της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με τη σχετική ΚΥΑ με περισσότερες λεπτομέρειες για τους δικαιούχους.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου