ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Αύριο το Συμβούλιο Μεταθέσεων … Θα συνεχίσουμε να έχουμε μεταθέσεις με το σταγονόμετρο;;;;

Λίγες ημέρες μετά τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης και της τοποθέτησης του νέου μας πολιτικού προϊστάμενου συνεδριάζει το Συμβούλιο Μεταθέσεων του Α.Ε.Α. από το οποίο θα προκύψει ο αριθμός των κενών θέσεων προς πλήρωση για τις Α.Δ. της χώρας.


Ο μικρός αριθμός των θέσεων που ανακοινώνονται τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία καθώς η μέθοδος, των μεταθέσεων με το σταγονόμετρο, είχε γίνει κανόνας ενώ παράλληλα δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., καθώς οι θέσεις που προκηρύχτηκαν τελευταία είναι ελάχιστες αναλογικά με τη ζήτηση που υπάρχει .

Καλούμε λοιπόν τους αρμόδιους φορείς και τους νέους πολιτικούς μας προϊσταμένους να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα των μεταθέσεων και να προβούν φέτος στην έκδοση ικανού αριθμού θέσεων για τις υπηρεσίες της υπόλοιπης Ελλάδας αγνοώντας τον «κανόνα» των περασμένων ετών.

Τονίζουμε ότι οι είναι θέμα βαρύτατης σημασίας για το μέλλον των συναδέλφων μας οι οποίοι εγκλωβισμένοι μακριά από τον τόπο τους για χρόνια, εργαζόμενοι με πενιχρό μισθό, με ελάχιστες ελπίδες να επιστρέψουν στους τόπους τους επιδεικνύουν επαγγελματισμό και ιώβεια υπομονή περιμένοντας καρτερικά την πολυπόθητη μετάθεση.

Τέλος υπενθυμίζουμε τις θέσεις – προτάσεις  που είχαμε ανακοινώσει με κοινή ανοικτή επιστολή (εδώ) με τους συναδέλφους της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης για το θέμα των μεταθέσεων.

Οι αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α.,

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΧΑΝΗΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλειος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου