ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη.....

Σαν βόμβα «έσκασε» η διαταγή με τα σχετικά μέτρα που θα λάβουν οι συνάδελφοί μας, για την φύλαξη των Εκλογικών Τμημάτων, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. 

Όλα αυτά τα χρόνια οι συνάδελφοι μας έχουν αποδείξει με εμφατικό τρόπο ότι χάρη στον επαγγελματισμό τους, κατόρθωσαν να θωρακίσουν και να διασφαλίσουν τις προγενέστερες εκλογικές διαδικασίες να περαιωθούν ομαλά. Για ακόμη μια φορά δυστυχώς, ο σχεδιασμός και η κατανομή του έμψυχου δυναμικού της Υπηρεσίας, προς εκτέλεση καθηκόντων κατά τις ημέρες των εκλογών, δεν ήταν ορθολογική. Οι συνάδελφοι μας όχι μόνο απομακρύνονται, προκειμένου εκτελέσουν τα καθήκοντα τους, από την έδρα της Υπηρεσίας τους αλλά και από την Αστυνομική Διεύθυνση στην οποία υπηρετούν, με αποτέλεσμα πέρα από την σωματική και ψυχολογική κούραση και την σημαντική οικονομική τους επιβάρυνση. Σαν κανόνας των μέτρων είναι οι μετακινήσεις των συναδέλφων μας κυρίως των Τμημάτων Ασφαλείας προς τις Υπηρεσίες του Κέντρου των Αθηνών αλλά και του Πειραιά. Τα πιο τρανταχτά παραδείγματα όμως είναι η μετακίνηση συναδέλφων από τα Τμήματα Ασφαλείας Γλυφάδας, Ελληνικού, Ηλιούπολης Αργυρούπολης και Αλίμου στα εκλογικά κέντρα των Κυθήρων, του Πόρου και Σαλαμίνας αλλά και από τα Τμήματα Ασφαλείας των Μεσογείων που μετακινούνται σε υπηρεσίες του Πειραιά προς ενίσχυση και περιφρούρηση αυτών. Τέλος, αναρωτιόμαστε πως, οι συνάδελφοι, οι οποίοι έχουν διαταχθεί να εκτελέσουν υπηρεσία κατά την πρωινή βάρδια της εκλογικής διαδικασίας, θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, όταν αυτό θα πρέπει να γίνει στην Υπηρεσία που ανήκουν;;;; Και έπειτα πως θα ξαναγυρίσουν στο οικείο τμήμα που ανήκει το εκλογικό κέντρο, στο οποίο διετάχθησαν να φρουρήσουν, για να εκτελέσουν την διατασσόμενη επιφυλακή;;;; Τι ώρα θα λήξει;;;; Πως θα επιστρέψουν στις οικίες τους εάν δεν υπάρχουν σε λειτουργία Μ.Μ.Μ.;;;;;; Τα ερωτήματα πολλά.... Για μία ακόμα φορά η έλλειψη "κοινού νου" κατά τον σχεδιασμό κατανομής του ανθρώπινου δυναμικού, επιβαρύνουν και εξουθενώνουν τους συναδέλφους. Η συναδελφική λογική και αλληλεγγύη προφανώς και απουσιάζουν από τον καταρτισμό των μέτρων.

Οι αντιπρόσωποι της Π.ΟΑΣΥ και μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α., ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΧΑΝΗΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλειος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου