ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Οι αστυνομικοί δεν ψηφίζουν με οπαδικούς όρους... Ποιες είναι τελικά οι θέσεις των κόμματων για τα προβλήματα της ΕΛ.ΑΣ. έτσι όπως αποτυπωθήκαν στο 24ο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.;;;;

Ο επικεφαλής της (ΑΝ.Α.Σ.Α.),  ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος  με την παρακάτω ανοιχτή επιστολή ζητά από τα μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) να γνωστοποιήσουν στους συναδέλφους μας τις θέσεις των υποψήφιων κομμάτων στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της χώρας σχετικά με το ψήφισμα του 24ου Πανελλαδικού Συνέδριου.


A N O I X T H    Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η 
18/01/2015 

ΠΡΟΣ : Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ

ΘΕΜΑ : «Γνωστοποίηση θέσεων - απόψεων πολιτικών κομμάτων σε σχέση με το ψήφισμα του 24ου Πανελλαδικού Συνέδριου Ομοσπονδίας μας»

Κύριε πρόεδρε, κύριοι σύμβουλοι,

Με το υπ αριθμ 700/1/4 από 8/01/2015 έγγραφο της Π.Ο.ΑΣ.Υ., προς τα πολιτικά κόμματα της χώρας, αιτηθήκατε και καλέσατε αυτά στο πλαίσιο της προεκλογικής τους δραστηριότητας, εν όψη των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, να σας γνωστοποιήσουν τις απόψεις - θέσεις τους, σε σχέση με το ψήφισμα του 24ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου με την σειρά μας, ως Ομοσπονδία να δημοσιοποιήσουμε αυτές μέσω των εντύπων στα μέλη μας.

Επειδή μέχρι και σήμερα δεν έχει περιέλθει σε γνώση των συναδέλφων μας, σχετική ανακοίνωση με τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων, για το εν θέματι ψήφισμα και δεδομένου του γεγονότος, ότι είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε στα μέλη μας την καλύτερη δυνατή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, έτσι ώστε να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα στις 25/01/2015, γνωρίζοντας τις σχετικές απόψεις των κομμάτων για τα θέματα που μας αφορούν, κρίνεται επιβεβλημένο το συντομότερο δυνατό να εκδοθεί ανακοίνωση, αν τα πολιτικά κόμματα που απευθυνθήκατε ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα, ποια είναι αυτά και ποιες είναι οι σχετικές θέσεις τους για το ψήφισμα του 24ου πανελλαδικού συνεδρίου μας, το οποίο προτείνει λύσεις για χρόνια προβλήματα που απασχολούν τον Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ . 

Άλλωστε οι συνάδελφοι μας, όπως καλώς γνωρίζετε, δεν επιλέγουν με οπαδικούς όρους τους κατάλληλους να επιλύσουν τα προβλήματα τους, αλλά με όρους πολιτικούς με θέσεις - απόψεις- δεσμεύσεις και με επιχειρηματολογία…

Με εκτίμηση,

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ 
Μέλος Δ.Σ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής 
Τακτικό μέλος Συμβουλίου Μεταθέσεων Ν/Α Αττικής 
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου