ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Χρ. Συνδρεβέλης: Η πολιτεία οφείλει να πράξει ολική ανανέωση του στόλου της ΕΛ.ΑΣ.


 Η κατάσταση των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ , παρά τις προσπάθειες που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, και αφορούν την μερική ανανέωσή του στόλου, δεν θα μπορούσαμε να πούμε σε καμμία περίπτωση ,οτι είναι η ιδανική ή πρέπουσα ,αυτή δηλαδή που αρμόζει στούς συναδέλφους μας ,για να επιτελούν το λειτούργημά τους.


Η πολιτεία οφείλει να κατανοήσει την ανάγκή για ολική ανανέωση του στόλου της ΕΛ.ΑΣ και άμεση απόσυρση όλων εκείνων των υπηρεσιακών οχημάτων ,που μόνο κίνδυνο εγκυμονούν για τίς ζωές των συναδέλφων μας.


Σήμερα 15.2.21 και βραδυνές ώρες  στην περιοχή Λαγονησίου στα Καλύβια Αττικής  για άλλη μια φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές...υπηρεσιακό όχημα να "λαμπαδιάζει" εν ώρα υπηρεσίας με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κίνδυνο που ενέχει η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού για το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ  , αλλά και τίς ευθύνες που πρέπει να  βαρύνουν τους αρμοδίους !!!!!


Ευτυχώς οι συναδελφοί μας ειναι καλά στην υγεία τους ...αλλά την υγεία και την σωματική ακεραιότητα  αυτών που επιχειρούν για την προστασία του Πολίτη ειναι ανεπιτρεπτό να την" υποστηρίζει" μόνον η "Θεά Τύχη"!!!!


Συνδρεβέλης Χρήστος

Γραμματέας ΔΣ ΠΟΑΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου