ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΑΝ.Α.Σ.Α: (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ) 21 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!Ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!!

                                           

   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΝ.Α.Σ.Α)      2/3/19


                                                   Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
======================================================================


 Με οργή και αγανάκτηση καταγγέλλουμε τον εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουν συνάδελφοί μας ,οι οποίοι προφανώς για ορισμένους δεν λογίζονται ως άνθρωποι αλλά ως μηχανές!!!Συνάδελφοι μας από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ,16 εκ των οποίων  από την περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής διατάχθηκαν εχθές(1/3/19)και ώρα 11 00 να αναλάβουν υπηρεσία ως ενισχυτική δύναμη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Πριν λίγο(2/3/19 και ωρα 08 00) και μετά την παρέλευση 21 συνεχόμενων ωρών εκτέλεσης υπηρεσίας  επικοινώνησαν μαζί μας και μας ενημέρωσαν, ότι ακόμα δεν έλαβε τέλος το "μαρτύριο της υπερεργασίας τους " τους και η εκτέλεση της Υπηρεσίας τους συνεχίζεται αδιάκοπα.

Επειδή πλέον τα λόγια περιττεύουν και επειδή οι ανθρώπινες αντοχές και η υπομονή έχει και  τα όρια της ,το επόμενο διάστημα θα αποτανθούμε σε όλους του αρμόδιους φορείς, προκειμένου να πάρουν θέση για τον εργασιακό μεσαίωνα, που βιώνουν οι συνάδελφοί μας και να αποδοθούν και επιβληθούν τα νόμιμα!!!!!!

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!!!

ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝ.Α.Σ.Α ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

                      

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου