ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΑΝ.Α.Σ.Α :Συνέχεια ενημερώσεων για την υποστελέχωση των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής απο τους Συνδρεβέλη Χρ. ,Πλαφουντζή Γ. σε βουλευτές Περιφέρειας Αττικής. Συνάντηση με βουλευτή Μαυρωτά Γιώργο.

Την Δευτέρα 15.10.2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ελληνικού κοινοβουλίου συνάντηση του Γραμματέα ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α Χρ. Συνδρεβέλη και του Αντιπροσώπου της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γιώργου Πλαφουντζή με τον βουλευτή Περιφέρειας Αττικής Γιώργο Μαυρωτά στα πλαίσια της ενημέρωσης των βουλευτών της Περιφέρειας Αττικής για την επικρατούσα κατάσταση στις αστυνομικές Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής
Από πλευράς μας πληροφορήσαμε τον κ. Βουλευτή  για τις ελλείψεις Αστυνομικού Προσωπικού και εξοπλισμού και μέσων που μαστίζει συνολικά τον Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ ,αλλά και ειδικότερα τις Αστυνομικές Υπηρεσίες που εδρεύουν στην Ν/Α Αττική και αιτηθήκαμε την συνδρομή του ,στα πλαίσια των καθηκόντων του,τόσο για την ανάδειξη των ζητημάτων, όσο και για την επίλυσης τους.

Ειδικότερα κατά την διάρκεια της συζήτησης ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε και για το ζήτημα των αποσπάσεων μετακινήσεων συναδέλφων από την περιοχή της Νοτιοανατολικης Αττικής σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της Αττικής για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών,γεγονός που "μεγενθυνει" το πρόβλημα της υποστελέχωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Νοτιοανατολική Αττική. Επίσης έλαβε χώρα ενημέρωση και   για το ζήτημα του επιδόματος της ΕΚΑΜ και την καθυστέρηση που σημειώνεται για την αποκατάσταση του,για ζητήματα που αφορούν τα επιδόματα των συνοδών αστυνομικών σκύλων ,όπως και για την ανάγκη στελέχωσης με επάρκεια των υπηρεσιών που εδρεύουν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών.

Για όλα τα παραπάνω ζητήματα ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, μας γνώρισε ότι στα πλαίσια του κοινοβουλευτικου ελέγχου, αλλά και των αρμοδιοτήτων του,θα καταβάλλει προσπάθεια για την ανάδειξη τους ,με σκοπό την επίλυση τους και δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια διόρθωσης προβλημάτων που μαστίζουν τον Οργανισμό μας..
Από πλευράς μας έγινε γνωστό οτι θα συνεχίσουμε το έργο της ενημέρωσης όλων των Βουλευτών Περιφέρειας Αττικής προκειμένου γίνουν κοινωνοί των προβλημάτων της Υπηρεσιακής ζωής μας με σκοπο να κατορθώσουμε αυτά να επιλυθούν.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου