ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝ.Α.Σ.Α :Συνάντηση με τον Διευθυντή ΥΑΝ/ΑΑ .Αύριο 29.9.18 η έναρξη λειτουργίας συστήματος δακτυλοσκοπικης διερεύνησης στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα 28.9.18 με τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής Α/Δ κ.ΣΤΑΓΑΚΗ Μαρίνο για το ζήτημα της λειτουργίας του συστήματος δακτυλοσκοπικής διερεύνησης στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ .

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος και ο Αντιπρόσωπος  Π.Ο.ΑΣ.Υ ΧΑΝΗΣ Γεώργιος ,όπου και ενημερωθήκανε απο τον κ. Διευθυντή για την εξέλιξη του όλου εγχειρήματος ,καθώς και για τις καθυστερησεις που σημειώθηκαν από τον αρχικό σχεδιασμό εξαιτίας των ζητημάτων που είχαν προκύψει σε προηγούμενο χρόνο σχετικά με την μετεγκατάσταση  των Υπηρεσιών της ΥΑΝ/ΑΑ.

Όπως ενημερωθηκαμε απο τον κ. Διευθυντη της Υποδιεύθυνσης  από αύριο (29.9.18) θα λάβει χώρα η έναρξη λειτουργίας του συστήματος δακτυλοσκοπικης διερεύνησης προσαχθέντων-συλληφθέντων στην έδρα της Υποδιευθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικης Αττικής με σχετική ενημέρωση των Τμημάτων Ασφαλείας που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Νοτιονατολικης Αττικής, τα οποία πλέον θα μπορούν να διεκπεραιωνουν ζητήματα που άπτονται του συγκεκριμενου αντικειμένου στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ αποφεύγοντας την "βάσανο" της μετακίνησης τους ,μέχρι την έδρα της Δ.Ε.Ε .

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η παραπάνω διαδικασία θα έχει εφαρμογή σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες που εδρεύουν στην περιοχή της Νοτιοανατολικης Αττικής, ενώ θα λειτουργήσει και το φωτογραφικό τμήμα καλύπτοντας με αυτο τον τρόπο όλες τις αρμοδιότητες της ΔΕΕ απαλλάσσοντας το προσωπικό από άσκοπες και  πολύωρες μετακινήσεις.

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας που ενα τέτοιο εγχείρημα που έχει πολλαπλά οφέλη, τόσο για τον Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ ,όσο και για τους συναδέλφους μας ξεκινάει από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Νοτιοανατολικης Αττικής  και ελπίζουμε σύντομα να επεκταθεί σε όλες τις απομακρυσμένες από το κέντρο Αθηνών Αστυνομικές Υπηρεσίες . 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου