ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Εντος των ημερών παραδίδεται η δωρεά του ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ στην ΕΛ.ΑΣ , που αφορά δυο (2) περιπολικά οχήματα μάρκας SUZUKI VITARA ,για τις ανάγκες του τοπικού Αστυνομικού τμήματος ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Σημαντική η αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού για το Α.Τ ΒΒΒ.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Γραμματέα Δ.Σ  Π.Ο.ΑΣ.Υ  ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου και των αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ  ΧΑΝΗ Γεωργίου και ΤΡΑΚΑΛΑ Αντωνίου  με τον Δήμαρχο ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κ. Γρηγόρη  ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ και τον Αντιδήμαρχο Βασίλη ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράσαμε τόσο στον Δήμαρχο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ, όσο και στον Αντιδήμαρχο κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ,  την ικανοποίηση μας για την υλοποίηση της απόφασης, που αφορούσε την δωρεά δυο περιπολικών οχημάτων ,η όποια θα παραληφτεί, εντος των επόμενων ημερών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.
Όπως τονίστηκε από πλευράς μας, η απόφαση του ΔΗΜΟΥ Β.Β.Β για την δωρεά δυο περιπολικών οχημάτων μάρκας Suzuki vitara  στο τοπικό αστυνομικό τμήμα  συνδράμει αποφασιστικά στην καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών, αλλά παράλληλα συμβάλει σε καλυτέρευση των   συνθηκών  ασφάλειας και υγιεινής για τους συναδέλφους μας ,που θα εκτελούν εποχούμενες περιπολίες και που έρχεται σε μια εποχή ,που εξαιτίας των μνημονιακων περικοπών ,οι συνάδελφοι μας διαπιστώνουν καθημερινά το επίπεδο του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού να διολισθαίνει.
Από πλευράς του κ. Δημάρχου μας δόθηκε διαβεβαίωση, ότι όπου υπάρχει δυνατότητα και είναι εφικτό, θα είναι διαθέσιμος στην συνδρομή  για  καλυτέρευση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ,ενώ μας γνώρισε ότι από πλευράς Δήμου αναπτύχτηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προκειμένου να εγκατασταθούν δυο(2)  δομές ασφαλείας  στις περιοχές ΒΟΥΛΑΣ και ΒΑΡΗΣ , χωρίς να επιβαρυνθεί ο Οργανισμός της ΕΛ.ΑΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου