ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΕΙΩΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΔΙΑΝΥΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ “- ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΕΕ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12.1.18 και πρωινές ώρες συνάντηση του Γραμματέα Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ και των Αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΧΑΝΗ Γεωργίου, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννη, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αλεξάνδρου και ΤΡΑΚΑΛΑ Αντωνίου με την Διευθύντρια Εγκληματολογικών Ερευνών ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη προκειμένου να ενημερωθούμε για το στάδιο εξέλιξης, που βρίσκεται το ζήτημα της δημιουργίας σταθμών Δ.Ε.Ε (για λήψη αποτυπωμάτων και φωτογραφιών) στις έδρες των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας του Ν. Αττικής.

Στην μακράς διαρκείας συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο Α/Α κ. ΚΟΠΙΤΣΗΣ της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δόθηκε ενδελεχής ενημέρωση για το στάδιο εξέλιξης του όλου εγχειρήματος και έγινε αντιληπτό ότι βρισκόμαστε πλέον σε φάση έναρξης και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία των σταθμών ΔΕΕ.Όπως είναι αντιληπτό η υλοποίηση του όλου εγχειρήματος αποτελεί ανάσα για όλους τους συναδέλφους, ειδικότερα δε για όσους υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές από το κέντρο Αθηνών, όπως είναι και η περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής, αφού στις περιπτώσεις των αυτοφώρων αδικημάτων θα απαλλάξει τους συνοδούς συναδέλφους μας από την βάσανο της μετακίνησης μέχρι την έδρα της Δ.Ε.Ε για λήψη φωτογραφιών και αποτυπωμάτων, αλλά αυτή πλέον θα πραγματοποιείται εντος των γεωγραφικών ορίων των Διευθύνσεων Αστυνομίας του Ν. Αττικής αποκομίζοντας ως κέρδος χρόνο, μείωση του κόστους από τις άσκοπες χιλιομετρικές μετακινήσεις, αλλά κυρίως απαλλαγή υπερεργασίας και ταλαιπωρίας για τους συναδέλφους μας . 

Όπως ενημερωθήκαμε από την κα Διευθύντρια της Δ.Ε.Ε Υποστράτηγο ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη, η πιλοτική λειτουργία των σταθμών Δ.Ε.Ε θα ξεκινήσει από την ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, γεγονός που μας ικανοποίησε ιδιαίτερα, λαμβανομένου υπόψη των τεραστίων χιλιομετρικών αποστάσεων, που καλούνται μέχρι και σήμερα να διανύσουν οι συνάδελφοι μας από τις απομακρυσμένες περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής μέχρι την έδρα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών στις περιπτώσεις των αυτοφώρων αδικημάτων.Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ, συνάντηση με τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΤΑΓΑΚΗ Μαρίνο, όπου και αιτηθήκαμε να επισπευτούν τυχόν ενέργειες, που είναι απαραίτητες για την συντομότερη εγκατάσταση του εν λόγο σταθμού. Από πλευράς του διευθυντή της ΥΑΝ/ΑΑ λάβαμε διαβεβαίωση ότι όλες οι απαιτούμενες ενέργειες έγκαιρα θα πραγματοποιηθούν και πολύ σύντομα στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ θα ξεκινήσει η πιλοτική εφαρμογή του όλου εγχειρήματος.


ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου