ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Νέα επιτυχία της Υ.Α.Ν/Α.Α.

   
Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στους συναδέλφους της Υποδ/νσης Ασφαλείας Νοτ/κης Αττικής που για ακόμα μία φορά με μεθοδικότητα και συνέπεια κατάφεραν να προσθέσουν μία ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό τους.


  Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες της 17 Νοεμβρίου 2017, στο Κολωνάκι, συνέλαβαν 63χρονο ημεδαπό για απάτες και υφαιρέσεις κατασχεμένων κοσμημάτων.

 Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ψευδορκία πραγματογνώμονα, απάτη κατ’ εξακολούθηση και επάγγελμα καθώς και για παραβίαση - υφαίρεση κατασχεθέντων.

 Ειδικότερα, ο συλληφθείς, με την ιδιότητα του ως εκτιμητής τιμαλφών, παρέλαβε από την ανωτέρω Υπηρεσία κατασχεμένα κοσμήματα και τιμαλφή για να προβεί στην εκτίμησή τους. 

 Κατά την επιστροφή των παραδοθέντων κοσμημάτων διαπιστώθηκε ότι μέρος αυτών είχε αντικατασταθεί με άλλα χαμηλότερης αξίας, ενώ επιπλέον είχαν αντικατασταθεί τα συνοδευτικά έγγραφα τους με άλλα χειρόγραφα. Ερευνάται επίσης η συμμέτοχη του και σε άλλη συναφή περίπτωση.

 Από την έρευνα στην οικία και στο γραφείο - εργαστήριο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κοσμημάτων, των οποίων η προέλευση και το νόμιμο της κατοχής ερευνώνται.

 Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

πηγή: astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου