ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΡΓΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..

Απαιτήθηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να εκδοθεί επιτέλους η πολυπόθητη δικαστική απόφαση, που θα μας απαλλάσσει από το πάρεργο της φύλαξης κατασχεμένων μηχανημάτων έργων στο Μαρκόπουλο- Αττικής.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα απαιτήθηκαν για την συγκεκριμένη φύλαξη πάνω από 5500 αστυνομικές βάρδιες, που εκτέλεσαν συνάδελφοι μας και που δυστυχώς απουσίαζαν από την πραγματική τους αποστολή που είναι η προστασία του Πολίτη.
Η απόφαση επιτέλους εκδόθηκε και εντός των επόμενων ωρών οι αστυνομικές δυνάμεις θα πρέπει να αποχωρήσουν από την συγκεκριμένη στατική φύλαξη και να εκτελέσουν ουσιαστικές υπηρεσίες για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος προσφέροντας έτσι τις υπηρεσίες τους στον Πολίτη που μας έχει τόσο ανάγκη.
Να υπενθυμίσω ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα, της κατασπατάλησης δηλαδή αστυνομικών δυνάμεων στο συγκεκριμένο πάρεργο διαμαρτυρηθήκαμε έντονα και κατ επανάληψη με πολλούς τρόπους και σε όλους τους αρμόδιους φορείς..

Στον Εισαγγελέα Αθηνών για το ζήτημα κατασπατάλησης δύναμης απευθύνθηκε ο Χρήστος Συνδρεβέλης:

- Χρήστος Συνδρεβέλης:  Κατασπατάληση αστυνομικών δυνάμεων στα λατομεία Μαρκοπούλου:

Χρήστος Συνδρεβέλης: Είδος προς εξαφάνιση οι περιπολίες - Υποστελεχωμένες οι Υπηρεσίες:

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου