ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Γ. Πανούσης: Ανοίγει τις πόρτες του γραφείου του στους πολίτες

Από την Πέμπτη 30 Απριλίου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης θα δέχεται πολίτες, κατόπιν συνεννόησης, μια φορά το μήνα στο πλαίσιο της ανοιχτής επικοινωνίας.
 
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον δεν θα ευκαιρεί ο κ. Πανούσης λόγω έκτακτου γεγονότος θα μπορεί να συναντηθεί με πολίτες και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης.
 
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «κάθε μήνα, για δυο ώρες, η πολιτική ηγεσία θα δέχεται πολίτες - μετά από προηγούμενη συνεννόηση - προκειμένου να διατυπώνονται και να συζητούνται διάφορα θέματα, προτάσεις, επισημάνσεις και απόψεις για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».
 
Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό κλήσης 210-6988177, προκειμένου να προγραμματίζουν τις συναντήσεις τους.
 
Στην ανακοίνωση του υπουργείου σημειώνεται ότι «η πρωτοβουλία αυτή έχει διαδραστικό χαρακτήρα καθώς μέσω της αμεσότητας, που παρέχει η προσωπική επαφή με τους πολίτες, το υπουργείο επιδιώκει να αφουγκράζεται την κοινωνική πραγματικότητα και να διαμορφώνει ολοκληρωμένη άποψη και αντίληψη για τη διαχείριση των ζητημάτων που θέτουν οι πολίτες».

 πηγή: http://policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου