ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στον κατάλληλο τόπο και χρόνο θα δοθεί η απάντηση στην πράξη της διαίρεσης σε φτωχούς και φτωχότερους. - Υπάρχει και Αξιοπρέπεια…

Δυστυχώς η μοίρα των αστυνομικών της χώρας μας, διαχρονικά, δεν επιφύλασσε ιδιαίτερη σπουδή σε πράξεις αριθμητικής, όπως αυτή της πρόσθεσης και του πολλαπλασιασμού. Αντιθέτως κατά τα τελευταία χρόνια αν και όλες οι κυβερνήσεις αυτού του τόπου έχουν εκθειάσει το έργο που επιτελούν οι υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ, ιδιαιτέρως δε όταν αυτό συνοδεύεται από «ανθρωποθυσιες», παραδόξως όμως ,εφήρμοσαν κατά απόλυτο τρόπο αποκλειστικά της πράξη της αφαίρεσης όσων αφορά την μισθοδοσία μας.


Ως φαίνεται μετά την αφαίρεση και μην έχοντας κάτι άλλο να πάρουν, εξαντλώντας κάθε ίχνος αντοχής μας, γίνεται απόπειρα εφαρμογής και της πράξης της διαίρεσης, διαιρώντας μας σε φτωχούς και φτωχότερους, προσπαθώντας να σύρουν το συνδικαλιστικό μας κίνημα σε ένα παζάρι κατηγοριοποίησης των τελικών αποδεκτών της πολυαναμενομενης οικονομικής ενίσχυσης.

Ας ληφθει υπ' όψιν λοιπόν, από τους διοικούντες αυτής της χωρας,πρo της διανομής του πλεονάσματος, ότι στο Σώμα τις ΕΛ.ΑΣ έγγαμοι, άγαμοι, πολύτεκνοι ,με παιδιά η άνευ ,με πολλά η λίγα έτη υπηρεσίας, βαθμοφόροι και μη, τυγχάνουν απολύτως φτωχοί με περίσσευμα όμως αξιοπρέπειας και κρίσης.

Το δόγμα “Divide et impera ”(διαιρει και βασίλευε) δεν θα τύχει καμιάς εφαρμογής .

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ…


ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛ. Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ
ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου