ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΑΝ.Α.Σ.Α : Συνέχεια επιτυχιών για την ΥΑΝ/ΑΑ.Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την σύλληψη δράστη κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α) εκφράζει δημόσια συγχαρητήρια στους συναδέλφους της ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για τον εντοπισμό και σύλληψη αλλοδαπού δράστη κατηγορούμενου  για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία..

Οι συνάδελφοί μας αποδεικνύουν καθημερινά με την μεθοδικότητα και τον επαγγελμάτισμό τους  την προσήλωσή τους στο καθήκον προσφέροντας τα μέγιστα στο τομέα προστασίας του Πολίτη,παρά τις αντιξοότητες που καθημερινά αντιμετωπίζουν ,την έλλειψη στελεχιακού δυναμικού και τα κάθε είδους πάρεργα που μαστίζουν τον οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 10-5-2021 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 27-4-2021, άγνωστος δράστης κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις (3) γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις.

Κατόπιν των ανωτέρω, συγκροτήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη των ανωτέρω επιθέσεων.

Από ενδελεχή έρευνα, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες της 10-5-2021 σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του την 27-4-2021, ενώ αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου