ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση Ε.Α.Υ.Κέρκυρας με τον Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.


  
 Την 20η και 21η Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα όλων των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της χώρας και στη συνέχεια να προωθηθεί η επίλυσή τους μέσω της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας. Στις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου προσκλήθηκαν και προσήλθαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου, οι Προϊστάμενοι Κλάδων του Αρχηγείου και ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.. Την Ένωσή μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίοι στην τοποθέτησή τους έθεσαν και ανέλυσαν τις θέσεις μας για τα παρακάτω ζητήματα, που αφορούν την Ένωσή μας:
1)      Την αποδυνάμωση όλων των περιφερειακών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.
2)      Την παντελή έλλειψη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους υπηρεσιών καθαριότητας στις περιφερειακές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.
3)      Την κατάργηση – συγχώνευση των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκίμμης και Αχιλλείων.
4)      Την κατασκευή πρατηρίου υγρών καυσίμων.
5)      Την έλλειψη οχημάτων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
6)      Την συντήρηση του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.
7)      Το ζήτημα της συνοδείας ατόμου στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας για ακούσια νοσηλεία και την προσπάθεια από συγκεκριμένους «κύκλους» στοχοποίησης της «αστυνομικής οικογένειας» στην Κέρκυρα και πολιτικοποίησης του όλου ζητήματος.
8)      Το επίδομα παραμεθορίου.
       Μετά το πέρας των εργασιών του Γενικού συμβουλίου, απογευματινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα Γραφεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ., με πρωτοβουλία του Προέδρου της κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, με σκοπό την προώθηση ζητημάτων που αφορούν την Ένωσή μας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γεώργιος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ, ο Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ και ο Προϊστάμενος Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος κ. Παναγιώτης ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ.  
Προϊστάμενος Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος κ. Παναγιώτης ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ.  


 
Για το Δ. Σ.
                                                      -Ο-                                                                                       -Ο-
  Πρόεδρος                                                                    Γεν. Γραμματέας
 
 
                                     ΜΠΟΖΙΚΗΣ  Νικόλαος                                                      ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ Εμμανουήλ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου