ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΑΝ.Α.Σ.Α: Συνάντηση με τον Αττικάρχη για το πρόβλημα της υποστελέχωσης Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής


Την 15.3.2019 και απογευματινές ώρες έλαβε χώρα συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ Βασιλόπουλο Ανδρέα, προκειμένου μεταφέρουμε από πλευράς μας καθημερινά προβλήματα που βιώνουν οι συνάδελφοί μας ,στον υπηρεσιακό τους βίο ,τόσο στην Αττική ,αλλά και ειδικότερα στην περιοχή της  Νοτιοανατολικής  Αττικής



Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος καθώς και οι αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ και μέλη της Ε.Α.Υ.Ν/ΑΑ ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ Γεώργιος,ΚΑΣΚΑΛΗΣ Κασιανός ,ΤΖΟΤΖΟΣ Χρήστος,ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Κωνσταντίνος και ΚΑΤΣΑΜΑΚΑΣ Θωμάς.


Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η υποστελέχωση των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής, που έχει  οδηγήσει σε υπερκόπωση το αστυνομικό προσωπικό ,το οποίο διαπιστώνει καθημερινά ότι αυξάνονται οι υπηρεσιακές  ανάγκες και υποχρεώσεις του,πλην όμως δεν παρατηρείται η ανάλογη αύξηση σε έμψυχο δυναμικό προκειμένου αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του.


Η ενίσχυση με προσωπικό της Διεύθυνσης  Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και των Α.Τ ,Τ.Α και τμημάτων Τροχαίας Ν/Α Αττικής είναι επιβεβλημένες, προκειμένου ανταπεξέλθουν οι Υπηρεσίες στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες , με σεβασμό πρωτίστως στα κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα του προσωπικού.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης αιτηθήκαμε επίσης και την μείωση  των μετακινήσεων -αποσπάσεων του προσωπικού εκτός των γεωγραφικών ορίων της Ν/Α Αττικής ,καθώς κάθε διατασσόμενη μετακίνηση επιβαρύνει οικονομικά τους συναδέλφους μας ,αφού εξαναγκάζονται να διανύσουν μεγάλες χιλιομετρικες αποστάσεις με ιδίες δαπάνες.


Από πλευράς του κ. Γενικού μας έγινε γνωστό ,ότι θα καταβληθεί προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, επίλυσης των ζητημάτων, ενώ μας τόνισε οτι οι ανάγκες σε επίπεδο γενικής αστυνομικής διεύθυνσης είναι πολλές και το αστυνομικό προσωπικό περιορισμένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου