ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ .ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ.

    Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνεται  έντονη δραστηριότητα σε ιστοσελίδες αστυνομικού ενδιαφέροντος για το ζήτημα της ελεύθερης μετακίνησης των συναδέλφων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
   Στα πλαίσια της υποχρέωσης μας να ενημερώσουμε έγκυρα τους συναδέλφους μας ,που αγωνιούν για το παραπάνω ζήτημα θεωρούμε αναγκαίο να πληροφορήσουμε τα κάτωθι:
   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), από την πρώτη στιγμή που διαφάνηκε το πρόβλημα για τις ελεύθερες μετακινήσεις των συναδέλφων μας με τα Μ.Μ.Μ., αμέσως το έθεσε ως προτεραιότητα υψηλού επιπέδου στην ατζέντα της και  προέβη σε επαναλαμβανόμενες συναντήσεις με την Πολιτική και φυσική ηγεσία για την επίλυση του ζητήματος, αλλά και με τους λοιπούς εμπλεκόμενους Οργανισμούς. Άλλωστε γιατί έως σήμερα η διακίνηση ήταν ελεύθερη;;
    Επιπλέον, με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας μας, το εν λόγω ζήτημα, τέθηκε εκ νέου σε συνεδρίαση της Ε.Γ. από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και αποφασίστηκε – υιοθετήθηκε ομόφωνα η πρόταση του Αντιπροέδρου Οικονομικών ως πλαίσιο διεκδίκησης για την τελική επίλυση του ζητήματος Πανελλαδικώς.
  Συνεπώς,  αποτελεί  σχήμα οξύμωρο η παρουσία προτάσεων διαφορετικών ή και παρόμοιων, όταν αμέσως προηγούμενα έχει υιοθετηθεί ομόφωνα συγκεκριμένη προαναφερόμενη πρόταση έστω και αν αυτή ή αυτές αποτελούν υπό περίπτωση της περίπτωσης της πρότασης του Αντιπροέδρου Οικονομικών Π.Ο.ΑΣ.Υ. και κατ’ επέκταση μέρος πρότασης της Ομοσπονδίας αφού πήρε ομόφωνη έγκριση από τα αρμόδια Όργανα.
   Αποτελεί ακλόνητη πεποίθηση μας ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα πρέπει να κινείται θεσμικά και να λειτουργεί μόνο με σοβαρότητα απαλλαγμένο από σύνδρομα μικροπολιτικών-συνδικαλιστικών σκοπιμοτήτων.
ΑΝ.Α.Σ.Α. μέλος Ε.Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου