ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

…………"Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις"……… του Χρήστου Συνδρεβέλη……

Ο Γραμματέας Δημοσίων σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ., μέλος του Ε.Κ.Α. και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. με την παρακάτω δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στέλνει αγωνιστικό μήνυμα ενότητας και εγρήγορσης προς όλους τους συναδέλφους μας.


«Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, διαπιστώνω την ύπαρξη διάσπαρτων φωνών. Φωνές κριτικής, κρίσεις επαϊόντων ,προβλέψεις , που κάποιοι ειδήμονες ,θέλουν να μας πείσουν ότι ξέρουν ακριβώς τι θα συμβεί σε μέλλοντα χρόνο .Κριτική …κριτική…, κριτική… χωρίς ίχνος για διάθεση αυτοκριτικης…σε μια περίοδο κρίσιμη για τις ζωές μας και την επιβίωση μας, που αποκλειστικά κριτήρια και προϋπόθεση για οποιαδήποτε επιτυχή διεκδίκηση αποτελεί η ΟΜΟΨΥΧΙΑ, Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ …

Βέβαια αυτές οι φωνές ενώ έχουν το χάρισμα να προβλέπουν το μέλλον, συνήθως αδυνατούν να προβλέψουν, με πόσους συναδέλφους ,θα κατέβουν μαζί στο πεζοδρόμιο για να δώσουν τον αγώνα για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ-Ε

Απομακρύνσου τούτη την ύστατη στιγμή από την εσωστρέφεια, από οποιαδήποτε φωνή ηττοπάθειας ,από οποιοιδήποτε φωνή που πριν τον έντιμο αγώνα μας, για διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων μας θα προσπαθήσει να σε πείσει για λάθη και παραλήψεις της Ομοσπονδίας μας και του διεκδικητικού αγώνα.

Άφησε την μειοψηφία να μεμψιμοιρεί και ενώσου με τους πολλούς, με εκείνους που θα ακολουθήσουν το αγωνιστικό κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας ,στις 22 του μηνός Φλεβαρη στο Σύνταγμα.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ»

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος

Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου