ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Συνέχεια συναντήσεων με βουλευτές προς ενημέρωση για τα ζητήματά μας από τον Γραμματέα Δημοσίων σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Χρήστο Συνδρεβέλη

Ακόμη μία συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση των εκπροσώπων του  ελληνικού κοινοβουλίου για προβλήματα που απασχολούν τον Έλληνα Αστυνομικό πραγματοποίησε σήμερα 15/02/2017, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ, μέλος του Ε.Κ.Α και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α, Χρήστος Συνδρεβέλης μαζί με τον Αντιπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γεώργιο ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗ.


Σειρά είχε ο βουλευτής  του Κ.Κ.Ε. κ. Κατσώτης Χρήστος ο οποίος αφού ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας και για τους λόγους για τους οποίους προβαίνει η Ομοσπονδία μας μαζί με τις Ομοσπονδίες των υπόλοιπων Σωμάτων Ασφαλείας στην  Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22/02/2017, αναγνώρισε τα δίκαια αιτήματα μας και δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης στους αγώνες μας.


Εκτενής αναφορά έγινε στην μη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη μισθολογική αποκατάσταση μας στο αίτημά για την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός του Έλληνα Αστυνομικού, στις καθημερινές συνθήκες εργασίας και τα γενικότερα προβλήματα όπως η έλλειψη έμψυχου δυναμικού αλλα και υλικοτεχνικού εξοπλισμού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου