ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Επιστολή για τη μη ενταλματοποίηση δαπανών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας με την παρακάτω επιστολή ζητά την παρέμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων για την λύση του οικονομικού ζητήματος της μη ενταλματοποίησης δαπανών.




ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 65/2015                                                ΛΑΜΙΑ 09 - 12 - 2015

Π Ρ Ο Σ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

K O I N.

Μέλη της Ένωσης μας.

         Κύριοι,

Σας γνωρίζουμε ότι, η Ένωσή μας πληροφορήθηκε πως ο Επίτροπος της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου μας, προέβη στη μη έκδοση χρηματικών ενταλμάτων για την πληρωμή εγκεκριμένων, τόσο από την Διεύθυνση Οικονομικών του Α.Ε.Α. όσο και από την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου, δαπανών προμήθειας επισώτρων ελαστικών και αναλώσιμων υλικών (χάρτου, γραφικής ύλης, μελάνης εκτυπωτή, κ.λ.π.).

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ως άνω ενέργεια θα προκαλέσει έντονα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών, τα δυσμενή σχόλια σε βάρος της Υπηρεσίας από μέρους των προμηθευτών, ενώ θα εγείρει και τη δικαστική διεκδίκηση των αντίστοιχων ποσών (με ότι αυτό συνεπάγεται), αφού άπασες οι Υπηρεσίες μετά την έγκριση των αιτημάτων τους, προέβησαν στην αγορά των ως άνω υλικών και στην υποβολή των σχετικών δαπανών.

Κατόπιν τούτου, ζητάμε την παρέμβασή σας, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου, ώστε να δοθεί άμεσα και πριν την λήξη του οικονομικού έτους λύση.-

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ανάργυρος          ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Δημήτριος

Πηγή : eyasyf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου