ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΑΝ.Α.Σ.Α : Πάντα δίπλα στον συνάδελφο με πράξεις.Οι βασικές θέσεις & προτάσεις της ΑΝ.Α.Σ.Α

 

   Η ΑΝ.Α.Σ.Α. ενόψει των αρχαιρεσιών που θα λάβουν χώρα από 11.11.21 ως 15.11.21  για την συγκρότηση Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α και της ανάδειξης αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. αλλά και εκπροσώπων στα Συμβούλια Μεταθέσεων και την Ελεγκτική Επιτροπή και προκειμένου να μην υφαρπάξει την ψήφο των συναδέλφων προεκλογικά με αναχρονιστικές και καταδικαστέες πρακτικές, προχωρά στην ανάδειξη των θέσεων μας, ώστε να ξέρετε τι εκπροσωπούμε, τι αντιπροσωπεύουμε και τι θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε.1) Η πιστή εφαρμογή του Π.Δ. 394/01 περί του χρόνου εργασίας του Αστυνομικού Προσωπικού αποτελεί για όλους μας αδιαπραγμάτευτο στοιχείο που δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης ή καταπάτησης . ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ!!!

2) ΑΜΕΣΗ  κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Αττικής . ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ των αποσπάσεων και διαθέσεων του Αστυνομικού προσωπικού που απομυζούνε  τις Υποστελεχωμένες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής.

3)Επανασχεδιασμός στην φύλαξη ακίνητων στόχων με σκοπό και στόχο  την απεμπλοκή μας και την εξοικονόμηση δυνάμεων.

4)Απεμπλοκή από κάθε είδους πάρεργα ,καθήκοντα ξένα προς την αποστολή μας .

5) Απόλυτη νομική θωράκιση στους συναδέλφους μας .

6) Βασική μας επιδίωξη είναι η ενίσχυση σε προσωπικό και τεχνικό εξοπλισμό των αστυνομικών Υπηρεσιών που άπτονται της γεωγραφικής μας αρμοδιότητας και προς το σκοπό αυτό θα κινηθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε και προσπαθώντας να έχουμε στο πλευρό μας όλους τους φορείς καθώς και την Κοινωνία.

7) Στόχος μας είναι η ίδρυση και λειτουργία παιδικών & βρεφονηπιακών σταθμών για τα παιδιά των συναδέλφων που με τα πενιχρά εισοδήματα μας δεν μπορούμε να καλύπτουμε οικονομικά ιδιωτικούς σταθμούς.8) Στόχος μας επίσης είναι η ίδρυση και λειτουργία χώρων εστίασης-σίτησης (λέσχες) αντίστοιχων του στρατού, προκειμένου οι συνάδελφοι μας  να σιτίζονται με χαμηλό κόστος όπως μπορούν να κάνουν οι συνάδελφοι της Αθήνας στις αντίστοιχες λέσχες της Γ.Α.Δ.Α. 9) Η ΑΝ.Α.Σ.Α δεσμεύεται να συνεχίσει να παλεύει για τον εξορθολογισμό της κατανομής των κάθε είδους μέτρων με γεωγραφικά κριτήρια απαιτώντας σχετικά οι συνάδελφοι της Ν/Α Αττικής να εκτελούν Υπηρεσία κατά κανόνα εντός των γεωγραφικών ορίων της Ν/Α Αττικής.
10) Η ΑΝ.Α.Σ.Α έχει ως γνώμονα την υπηρεσιακή και κοινωνική ευημερία του συναδέλφου και για αυτό το λόγο δεσμεύεται να σταθεί αρωγός σε κάθε συνάδελφο που χρειάζεται την βοήθεια της.11) Ο αγώνας μας για να δημιουργήσουμε Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών στη Ν/Α Αττική προκειμένου οι συνάδελφοι μας που διατίθενται σε Υπηρεσία μεταγωγής κρατουμένου να μην χρειάζεται να ταλαιπωρούνται περιμένοντας τις ατελείωτες ουρές που δημιουργούνται στα κεντρικά της Δ.Ε.Ε.  "απέφερε καρπούς" με την δημιουργία γραφειου ΔΕΕ στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ.

12 ) ΣΥΜΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ,ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ!!!!


ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ-ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!!!


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΝ.Α.Σ.Α)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου