ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝ.Α.Σ.Α :Τα προβλήματα λύνονται με "αγώνα"και διάλογο και όχι με διχαστικά ερωτήματα. Δρομολογούμε συναντήσεις με βουλευτές της Νοτιοανατολικής Αττικής και με υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το ζήτημα υποστελέχωσης των υπηρεσιών μας

 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΝ.Α.Σ.Α)       24.9.20



Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α), μετά την δυσάρεστη έκπληξη, που επιφύλαξε  η υπ αριθμ 2000/20/2056903 διαταγή,  σύμφωνα με την οποία ενισχύεται η Διεύθυνση Αστυνομίας  Ν/Α Αττικής ,με  - 6 -  αστυνομικούς ,προκειμένου καλύψει "υπερπολλαπλάσια"  οργανικά κενά για την εύρυθμη λειτουργία της ,δρομολογεί άμεσα συναντήσεις με βουλευτές της Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες ,προκειμένου αναδείξει το πρόβλημα  της υποστελέχωσης των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής ,που την ταλανίζει τα τελευταία χρόνια.

Είναι αυτονόητο ότι κατόπιν της διαμορφούμενης κατάστασης στην Ν/Α Αττική ,αναφορικά με τα  οργανικά κενά θα απαιτήσουμε και θα διεκδικήσουμε την άμεση διακοπή των αποσπάσεων των συναδέλφων μας σε υπηρεσίες εκτός των γεωγραφικών ορίων της Ν/Α Αττικής ,που διατάσσονται σε καθημερνή βιάση και απομυζούν την δυναμή της.

Την λύση των προβλημάτων που μαστίζουν την περιοχή της Ν/Α Αττικής αναφορικά με τα οργανικά κενά της , θα επιλέξουμε συνειδητά να την βρούμε μέσα από αγώνα,  με διάλογο με τους αρμόδιους φορείς  και πάνω από όλα ενωτικά και σε συνεργασία με όλα τα συνδικαλιστικά σωματεία και την Ομοσπονδία μας.

Θα επιλέξουμε τον δρόμο της ενότητας και όχι του διχασμού, γι αυτό τον λόγο παίρνουμε αποστάσεις και σε καμία περίπτωση  δεν στηρίζουμε ανακοινώσεις, που εμπεριέχουν διχαστικά αίολα ερωτήματα που διατυπώνονται κατά την γνώμη  μας για χάριν εντυπώσεων και όχι ουσίας,

Τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας, όπως και ο αγώνας για την επίλυση αυτών και ουδείς δικαιούται να διαταράσσει την συνθήκη αυτή ,ούτε υπο την μορφή ερωτημάτων ,ότι ¨¨ίσως¨¨¨ ¨ ενδεχόμενα ¨¨να ευθύνεται άλλος συνδικαλιστικός φορέας για την υποστελέχωση των Υπηρεσιών μας. Τέτοιου είδους ερωτήματα σε καμία περίπτωση δεν προσφέρουν στον συνάδελφο ,ούτε καλυτερεύουν τις συνθήκες εργασίας του.

Καλούμε το Προεδρείο της Ένωσής μας (ΕΑΥΝ/ΑΑ) να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν ,καθώς και δράσεις που θα ανατρέψουν την συνθήκη που επικρατεί τα τελευταία χρόνια για τις υπηρεσίες της  Νοτιοανατολικής Αττική του " κάθε χρόνο και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ".

Ο δρόμος της αυτό- απομόνωσης και των "φωτογραφιών", όπως αποδεικνύεται είναι ολισθηρός και με δυσάρεστα αποτελέσματα, τα ερωτήματα δε που τίθενται με σκοπό να εφεύρουν αόρατους εχθρούς εκτός από άδικα δεν προφέρουν καμία υπηρεσία στους συναδέλφους της Νοτιοανατολικής Αττικής, αντιθέτως διολισθαίνουμε με αυτά  επικινδύνως στην αυτό- απομόνωση και την αυτό -εξορία.


Εκ των περιστάσεων και με το δεδομένο του ουραγού της ΔΑΝ/ΑΑ σε ενίσχυση αστυνομικής δύναμης σε επίπεδο αστυνομικών Διευθύνσεων Αττικής ,  το επόμενο χρονικό διάστημα, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες από πλευράς μας ,με λιγότερες φωτογραφίες, αλλά με περισσότερη ουσία και δράσεις .!!!!!!

ΩΣ ΕΔΩ!!!Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!!!


Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι αυτό που κάνουμε ,αλλά και γι αυτό που δεν κάνουμε  (Μολιέρος)





ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ      (ΑΝ.Α.Σ.Α)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου