ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΑΝ.Α.Σ.Α: H αναβάθμιση και αναγνώριση των σπουδών μας είναι ζήτημα "ιερό" και δεν προσφέρεται για μικροπολιτική εκμετάλλευση από συνδικαλιστικά μετερίζια.


Α Ν Ε Ξ Α Ρ Τ Η Τ Η   Α Δ Ε Σ Μ Ε Υ Τ Η   Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α   Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Κ Ω Ν
                                                            (ΑΝ.Α.Σ.Α)                                             24-6-2019




Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α) με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα των συναδέλφων μας ,για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ,αλλά και με απόλυτο σεβασμό στις μέχρι τώρα άοκνες προσπάθειες της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ (Π.Ο.ΑΣ.Υ) ,για επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος για αναβάθμιση-αναγνώριση των σπουδών στην Αστυνομική Ακαδημία ,κάνει γνωστό ,ότι το εν λόγω ζήτημα παραμένει ακόμα μέχρι σήμερα ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!!! και αυτό διότι ως γνωστόν λόγω των επικείμενων εθνικών εκλογών, η Βουλή έχει διαλυθεί και ως εκ τούτου η νομοθετική λειτουργία της Βουλής ,δηλαδή η ψήφιση νομοσχεδίων δεν είναι εφικτή!!!!


Η αναβάθμιση και αναγνώριση των σπουδών μας αποτελεί για όλους εμάς "ιερό εγχείρημα"και δεν προσφέρεται για μικροπολιτικη εκμετάλλευση από συνδικαλιστικά μετερίζια.


Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Ομοσπονδία μας προσέγγισε το ζητήμα της αναβάθμισης-αναγνώρισης των σπουδών στην Αστυνομική Ακαδημία με σοβαρότητα και μεθοδικότητα και το ίδιο θα πράξει και με την επόμενη πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου ΠτΠ ,προσφέροντας τις γνώσεις της, που αποκόμισε από όλη αυτή την μακρά προσπάθεια επ ωφέλεια των συναδέλφων μας.




Απόδοτε τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ   (από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο)







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου