ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΑΝ.Α.Σ.Α : AT και ΤΑ Ηλιούπολης χωρίς υποδομές με έλλειψη προσωπικού,μόνο με το φιλότιμο των συναδέλφων παράγεται έργο!!!

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ !!!!!!

Tην Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, τα μέλη της ΑΝΑΣΑ και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ - ΚΑΣΚΑΛΗΣ Κασσιανος , ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Κωνσταντι'νος , ΧΑΝΙΩΤΗΣ Ηλίας , ΧΑΤΖΗΣΙΩΜΟΣ Χρήστος και ΚΑΤΣΑΜΑΚΑΣ Θωμάς , μετά την χθεσινή  επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα ΑΛΙΜΟΥ και στο Τμήμα Ασφαλειας ΑΛΙΜΟΥ , πραγματοποίησαν επίσκεψη στις πολυπαθείς Υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και Τμήματος Ασφαλειας ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , με την ελπίδα ότι θα αντιμετωπίσουν μια καλύτερη κατάσταση , πλην όμως ‘’ τα ίδια Παντελακη μου , τα ίδια Παντελή μου ‘’ !!!!! . 


Τα προβλήματα τα ίδια και φυσικά παρά παρά πολλά !!!! . 

Για μια ακόμα φορά διαπιστώθηκε  ότι ο συνάδελφος , σύμφωνα με τις αντιλήψεις ορισμένων έχει μόνο υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα !!!!! Για πόσο ακόμα ο συνάδελφος θα λειτουργεί υπέρ του δέοντος στις υποχρεώσεις του ; 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : 

– Στο Αστυνομικό Τμήμα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έλαβε χώρα ενημέρωση από τον πρόσφατα τοποθετηθεντα Διοικητή Υπηρεσίας , ότι δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της προηγούμενης και της νέας διοίκησης , σήμερα η Υπηρεσία έχει φτάσει στο σημείο να οφείλει , τριψήφιο αριθμό ημερήσιων αναπαύσεων στο σύνολο του προσωπικού της Υπηρεσίας . Ποιο το αποτέλεσμα ; 
Η λειτουργία της Υπηρεσίας οφείλεται καθαρά και μόνο στην ευσυνειδησία και την υπομονή των συναδέλφων . Για ποια προσωπική ζωή μιλάμε ; Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο , να εργαζόμαστε με γνώμονα μόνο το φιλότιμο , γιατί επιτελούμε ένα λειτούργημα . Ποιο είναι αυτό ;;; Η ασφάλεια του Έλληνα πολίτη !!! Για ποσό ακόμα θα συνεχίζεται αυτή η εκμετάλλευση ; Η βοήθεια της πολιτείας μηδενική . Η φυσική ηγεσία δυστυχώς μας δίνει την εντύπωση ότι είναι ανύπαρκτη . 

Οι καθημερινές ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Ηλιούπολης πολλές !!! Καθημερινώς διατίθενται σε διάθεση μέτρων , σε έκτακτες περιπολίες και σε ενίσχυση άλλων Υπηρεσιών , εκτός της περιφέρειας της Ν/Α Αττικης μεγάλος αριθμός συναδέλφων , και ειδικά στο κέντρο Αθηνών !! Υλικοτεχνικός εξοπλισμός μηδενικός !!! Υπηρεσιακά οχήματα εξαθλιωμένα και επικίνδυνα !!!!! Η έκδοση Εβδομαδιαίας Υπηρεσίας πραγματοποιείται , δυστυχώς όμως με το πρόσχημα των «έκτακτων» Υπηρεσιακών αναγκών , καθημερινά οι αλλαγές είναι παρά παρά πολλές , με αποτέλεσμα ο οποίος προγραμματισμός που κάνει ο κάθε συνάδελφος για να τακτοποιήσει τις προσωπικές του υποχρεώσεις , πάει στράφι .
- Στο Τμήμα Ασφαλείας ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , σύμφωνα με την ενημέρωση  από τον Διοικητή της Υπηρεσίας , καθημερινώς υπάρχει διάθεση μεγάλου αριθμού συναδέλφων εκτός Τμήματος σε μέτρα και σε Υπηρεσίες εκτός της Ν/Α Αττικής

. Περιπολίες Ασφαλείας μηδενικές !!! Σε έναν Δήμο σαν την Ηλιούπολη πολυπληθή , δεν είναι δυνατή η διάθεση Αστυνομικών σε εποχούμενη ή δίκυκλη περιπολία Ασφαλείας .
Επιπρόσθετα διαπιστώνεται ένα απαράδεκτο γεγονός - Η καθαριότητα των ανωτέρω Αστυνομικών Υπηρεσιών γίνεται από τους ίδιους τους συναδέλφους , οι οποίοι επιβαρύνονται οι ίδιοι οικονομικά , για να φέρουν ιδιωτικό συνεργείο , προκειμένου οι χώροι των Υπηρεσιών να διατηρούνται καθαροί και να τηρούνται οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής .
Περιμένουμε άμεσα λύσεις , περιμένουμε επιτέλους να σταματήσει η καταπάτηση των δικαιωμάτων μας !!!!!!
- ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ -
ΥΓ1.ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!!
ΥΓ2.ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ....!!
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΑΣΥ : 

ΚΑΣΚΑΛΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ

ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 

ΧΑΤΖΗΣΙΩΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

ΚΑΤΣΑΜΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου