ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡ.ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ :Τίθεται εν αμφιβόλω κάθε έννοια ασφάλειας και υγιεινής για τους συναδέλφους μας ,αν υλοποιηθεί το σχέδιο προσωρινής μετεστέγασης των Α.Τ και Τ.Α Ελληνικού και τμ.τροχαιας Ν/Α Αττικης

Είναι τραγικό και λυπηρό να αποφασίζεται η μεταστέγαση Αστυνομικών Υπηρεσιών σε κτήρια φαντάσματα και σε κοντέινερ τύπου «iso box» ,εξαιτίας ελλείψεων κτιριακών υποδομών της ΕΛ.ΑΣ.

Καταγγέλλω ότι όπως ενημερώθηκα από συναδέλφους μας ,αποφασίστηκε η προσωρινή μεταστέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών από την έκταση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού σε άλλες κτιριακές δομές.

Αναφορικά με το Α τμ. Τροχαιας Ν/Α Αττικής αποφασίστηκε η προσωρινή μεταστέγασή του σε κοντέινερ (τύπου iso box) ,ενώ για το Α.Τ και Τ.Α ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ αποφασίστηκε η προσωρινή μεταστέγαση του ,στο απαρχαιωμένο κτίριο του Α.Τ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,εάν μέχρι 20-1-19 δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κατασκευές στο παραχωρημένο κτήριο στην οδό Αργυρουπόλεως.

Ούτε στους πολίτες ,ούτε στους συναδέλφους μας ,ούτε στην χώρα μας αξίζουν τέτοιες συνθήκες για την προστασία του πολίτη .

Τίθεται εν αμφιβόλω κάθε έννοια ασφάλειας και υγιεινής για τους συναδέλφους μας, αν υλοποιηθεί το παραπάνω σχέδιο και όλοι εμείς χωρίς καμμια αμφιβολία δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου