ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΑΝ.Α.Σ.Α: Ανοιχτή επιστολή του Χρ. Συνδρεβέλη προς την Υπουργό Πτ Πολίτη."τα αλεξίσφαιρα γιλέκα πρέπει να είναι ατομικό εφόδιο"


                                                 ΑΝΟΙΧΤΗ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ            11.11.2018
                                                                       ΠΡΟΣ
                                                 ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
                                                         Κα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ

Αξιότιμη Κα Υπουργέ
Την 9.10.18 θεώρησα ηθική υποχρέωση μου από την θέση ευθύνης   ,που μου εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι μου, να καταγγείλω δημόσια ,εξ όσον είχα την δυνατότητα να γνωρίζω, ότι στις Αστυνομικές υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, ο αριθμός των αλεξίσφαιρων γιλέκων δεν επαρκεί για το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού, με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί τα αλεξίσφαιρα γιλέκα ,από ένα εφόδιο που θα έπρεπε να είναι ατομικό ,σε «κοινόχρηστο», με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια και υγιεινή των συναδέλφων μας.

Για τις παραπάνω καταγγελίες κατατέθηκαν ερωτήσεις από Βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου στην Βουλή και την  7.11.18 με την υπαρ 7017/4/22436-γ απάντηση σας ,στο από 15.10.18 με αριθμό 2511 ερώτημα του Βουλευτή ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  ,μας έγινε γνωστό ότι έχουν προκηρυχτεί διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια μεταξύ άλλων και αλεξίσφαιρων γιλέκων.
Όμως στην τελευταία παράγραφο της απάντησης  σας ,μας έγινε γνωστό ότι τα αλεξίσφαιρα γιλέκα δεν αποτελούν ατομικό εφόδιο των Αστυνομικών , αλλά στατικό υλικό της Υπηρεσίας.

Κυρία Υπουργέ

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας,  παρακαλούμε όπως λάβετε, όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες  ,έτσι ώστε ,το εφόδιο που μας «κρατά στην ζωή» να σταματήσει άμεσα  να αποτελεί στατικό υλικό  της Υπηρεσίας, αλλά ατομικό εφόδιο του Αστυνομικού αυτής της Χώρας ,που δίνει καθημερινό αγώνα με φιλότιμο και πολύ προσπάθεια για να επιτελεί τα καθήκοντα, που του έχει εμπιστευτεί η Πολιτεία.

Είμαστε βέβαιοι ότι άμεσα θα αναλάβετε πρωτοβουλίες  για την διόρθωση της παραπάνω αστοχίας.
Άλλωστε και εσείς και εμείς το χρωστάμε στους  Νεκρούς και τραυματίες συναδέλφους μας και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υπάρχουν άλλοι, εξαιτίας ελλείψεων στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό μας.
Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες σας!
Μετά τιμής
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α


                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου