ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΑΝ.Α.Σ.Α : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ Κ.ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ -ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.



 
Πραγματοποιήθηκε την 4.7.18 και απογευματινές ώρες  συνάντηση με τον ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ κ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο με αντικείμενο συζήτησης την υποστελεχωση των αστυνομικών υπηρεσιών σε επίπεδο Αστυνομικών Τμημάτων ,Τμημάτων Ασφαλείας και Τμημάτων Τροχαίας .
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας ΔΣ  Π.Ο.ΑΣ.Υ  ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρηστός καθώς και αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ και μέλη της Ε.Α.Υ.Ν/ΑΑ ΧΑΝΗΣ Γεώργιος ,ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ Γεώργιος ,ΤΡΑΚΑΛΑΣ Αντώνιος και ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ανδρέας .
Από πλευράς μας εκθέσαμε στον κ. Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής την κατάσταση που επικρατεί στα αστυνομικά τμήματα αναφορικά με την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού, γεγονός που δυσχεραίνει την προσφορά ποιοτικής αστυνόμευσης στον πολίτη ,αλλά δημιουργεί και  στρεσογονες καταστάσεις στο αστυνομικό προσωπικό, αφού αρκετά συχνά διαπιστώνεται παραβίαση των Π.Δ περί του χρόνου εργασίας τους ,προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες, που προκύπτουν στην αστυνομική καθημερινότητα .
Ειδικότερα όπως τονίστηκε στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής, που κατά τους θερινούς μήνες παρουσιάζεται αύξηση του πληθυσμού ,οι συνάδελφοι μας αναγκάζονται σε υπερεργασία, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν στην περιοχή.
Αιτηθήκαμε στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων ,που θα διενεργηθούν σύμφωνα με το σχετικό Π.Δ , εντος του μηνός Ιουλίου, να γίνουν καθολικά δεκτά τα αιτήματα των συναδέλφων μας, που επιθυμούν να μετατεθούν σε περιοχές της νοτιοανατολικής αττικής ,προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες σε προσωπικό και να λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επ ωφελεία της κοινωνίας αλλά και των συναδέλφων μας ,που λειτουργούν, όλο αυτό το διάστημα με αποκλειστικό εφόδιο το φιλότιμο τους ,προκειμένου να κατορθώσουν να ανταπεξέλθουν στις υπηρεσιακές ανάγκες.
Από πλευράς του Υποστράτηγου μας έγινε γνωστό ,ότι πρόθεση του είναι να ενισχύσει τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, σε επίπεδο Α.Τ ,Τ.Α ,Τμημάτων Τροχαίας καθώς και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών   ,προκειμένου ανταπεξέλθουν στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που παρουσιάζονται  και να ικανοποιήσει τα αιτήματα των συναδέλφων μας στο μετρό του εφικτού , ενώ τόνισε ότι η εφαρμογή του Π.Δ « περί του χρόνου εργασίας του Αστυνομικού προσωπικού»  θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα και σχετικές κατευθύνσεις προς τούτο, δίνει καθημερινά προς τις υφιστάμενες υπηρεσίες του Ν. Αττικής και θα συνεχίζει να το πράττει σεβόμενος τους συναδέλφους αλλά και την εφαρμογή των Νόμων.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΝ.Α.Σ.Α)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου