ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Συνεδριάζει με ταχείς ρυθμούς και με τη συμμετοχή του εκπροσώπου μας, η Επιτροπή για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης

Παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας σχετικά με την αναβάθμιση και ανωτατοποίηση της αστυνομικής εκπαίδευσης, που αποτελεί πάγιο αίτημα του συνδικαλιστικού μας κινήματος και που δυστυχώς μέχρι και σήμερα είναι το ζητούμενο.


Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 314/7/12δ

Συνεδριάζει με ταχείς ρυθμούς και με τη συμμετοχή του εκπροσώπου μας, η Επιτροπή για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης

Σε συνέχεια του από 05/10/16, (Αρ. Πρωτ.: 314/7/12-β), εγγράφου μας, σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η απόφαση 1728/16/1994648 με θέμα τη Συγκρότηση Επιτροπής για τη μελέτη κατάρτισης νομικών ρυθμίσεων για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού και μετεκπαιδευτικού συστήματος της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Στην Επιτροπή αυτή, την Ομοσπονδία μας εκπροσωπεί ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Σ. κ. Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ και η Επιτροπή, σύμφωνα με την απόφαση, που επισυνάπτεται, καλείται να ολοκληρώσει το έργο της έως 31 Οκτωβρίου 2016.

Ως θεσμικός φορέας εκπροσώπησης των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Χώρας χαιρετίζουμε την Απόφαση της Ηγεσίας και ειδικότερα του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, τονίζοντας ότι επιδιώκουμε μια ολοκληρωμένη και υλοποιήσιμη πρόταση για την αναβάθμιση και ανωτατοποίηση της αστυνομικής εκπαίδευσης, που αποτελεί πάγιο αίτημά μας και που δυστυχώς μέχρι και σήμερα είναι το ζητούμενο.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να υπάρξουν απτά αποτελέσματα ώστε να προχωρήσουμε και στο επόμενο στάδιο, της ουσιαστικής υλοποίησης των όποιων εκσυγχρονιστικών τομών στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου