ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Πρωταθλήτρια η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Αστυνομίας

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας διατήρησε την παράδοση και αναδείχθηκε και φέτος πρωταθλήτρια Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Μεταμόρφωσης, στη μνήμη η του αδικοχαμένου υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση.


Στον τελικό η ομάδα της ΕΛ ΑΣ επικράτησε του ΛΣ ΕΛΑΚΤ 3-0 σετ (25-17,25-21,25-14).          

Τα κορίτσια του Αλέξη Αβραμίδη στην προκριματική φάση νίκησαν τις ομάδες του Π Ναυτικού και της Π Αεροπορίας με 3-0 σετ.

ΕΛ ΑΣ:  (ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ) Κωνσταντίνου, Πανταζή, Βουγιουκλίδου, Γκούρα, Βλάχου, Κούρδογλου, Λάιου, Γκότση, Τσιώνη, Γάτου, Τσουμήτα, Δικάρου, Κουμάση, Χαραλαμπίδου.

Λ.Σ - .Σ ΕΛ ΑΚΤ: (ΝΤΡΑΓΚΟΒΙΤΣ) Καραντάσιου, Κώτσογλου, Σαρρή, Σαγάνη, Θεοδωροπούλου Μαρλαγκούτσου, Βαρελά, Κακριδώνη, Δελιέζα, Μητροπούλου, Χιώτη.

ΔΑΒΡΑΜΙΔΗΣ:  Παρουσιαστήκαμε και φέτος συνεπείς και αποφασιστικοί και δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο. Όλες οι αθλήτριες ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και δώσανε τα μέγιστα Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της υπηρεσίας που μας διευκόλυνε και μας παρείχε ό τι ζητήσαμε Συγχαρητήρια και στο ΛΣ - ΕΛΑΚΤ για την άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Πηγη : bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου