ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Στην Προϊσταμένη του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τα προβλήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας

Παραθέτουμε το Δελτίου Τυπου της Συνδικαλιστικής Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας σχετικά με επίσκεψη στην Προϊσταμένη του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τα προβλήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.


Την 11/7/2016 στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας συναντήθηκε με την Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κα. Τσιριγώτη Ζαχαρούλα, παρουσία και του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΑΣΥ κ. Συνδρεβέλη Χρήστου.

Η ΣΕΑΥΟ κατέθεσε υπόμνημα με τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας όπως, η ενίσχυση της Διεύθυνσης με προσωπικό με αποσπάσεις για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και η συνέχιση του μέτρου αυτού, η ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα διαφόρων τύπων καθόσον ένας μεγάλος αριθμός οχημάτων είναι ακατάλληλα προς χρήση καθώς έχουν διανύσει περισσότερα από 1.000.000 χλμ, η επισκευή και συντήρηση των υποδομών του επιχειρησιακού κέντρου Ορεστιάδας, το πρόβλημα της συνεχούς μετακίνησης της διμοιρίας υποστήριξης εντός Γενικής καθώς οι αποστάσεις που καλείται να διανύσει είναι πολύ μεγάλες με αποτέλεσμα της υπέρβαση των ωραρίων εργασίας.

Τέλος ειδική μνεία έγινε για το θέμα των εσωτερικών μεταθέσεων αστυνομικών που προέρχονται από Συνοριακούς Φύλακες καθώς στην Δ.Α Ορεστιάδας δεν πραγματοποιούνται με το πρόσχημα του προβλήματος της παράνομης μετανάστευση.

Η κα. Αντιστράτηγος επισήμανε τη δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας η οποία έχει αντίκτυπο στην λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και δεσμεύτηκε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς και τις Υπηρεσίες της Δ.Α. Ορεστιάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου