Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΑΝ.Α.Σ.Α : Η έναρξη λειτουργίας σταθμού ΔΕΕ στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ μόνον θετική συμβολή θα έχει στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α) εκφράζει την ικανοποίησή της, για τις πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν απο πλευράς  φυσικής ηγεσίας του Σώματος προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να προχωρήσουμε επιτέλους στην λειτουργία σταθμου ΔΕΕ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής.

Την αναγκαιότητα μια τέτοιας πρωτοβουλίας είχαμε αναδείξει και στο παρελθόν στις συναντήσεις, που έλαβαν χώρα με την Διευθύντρια της ΔΕΕ Υποστράτηγο ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη στην οποία αναγνωρίζουμε την θετική συμβολή της στο όλο εγχείρημα.
( http://anassa-police.blogspot.com/2018/01/blog-post.html?m=1 ).

Όπως είχαμε τονίσει και στο παρελθόν, η υλοποίηση του όλου εγχειρήματος αποτελεί ανάσα για όλους τους συναδέλφους, ειδικότερα δε για όσους υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές από το κέντρο Αθηνών, όπως είναι και η περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής, αφού στις περιπτώσεις των αυτοφώρων αδικημάτων θα απαλλάξει τους συνοδούς συναδέλφους μας από την βάσανο της μετακίνησης μέχρι την έδρα της Δ.Ε.Ε για λήψη φωτογραφιών και αποτυπωμάτων, αλλά αυτή πλέον θα πραγματοποιείται εντος των γεωγραφικών ορίων των Διευθύνσεων Αστυνομίας του Ν. Αττικής αποκομίζοντας ως κέρδος χρόνο, μείωση του κόστους από τις άσκοπες χιλιομετρικές μετακινήσεις, αλλά κυρίως απαλλαγή υπερεργασίας και ταλαιπωρίας για τους συναδέλφους μας . 

Αναμένουμε την ολοκλήρωση του όλου εγχειρήματος,που θα πραγματοποιηθεί σύντομα,αφού προηγουμένως θα προηγηθεί μικρής διάρκειας εκπαίδευση για τους συναδέλφους μας ,που θα στελεχώσουν το εν λόγω σταθμό ΔΕΕ, που θα εδρεύει στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ.












(Φωτογραφικό στιγμιότυπο απο την συνάντηση που είχε λάβει χώρα με την Διευθύντρια ΔΕΕ Υποστράτηγο ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη για το ζήτημα της δημιουργίας σταθμών ΔΕΕ στις έδρες των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου