Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Ο εγωκεντρισμός είναι κακής ποιότητας σύμβουλος.


Mε έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι συνάδελφοι,  θέσανε ευατούς αποκλειστικούς δρομείς στην μάχη της διεκδίκησης, διανύοντας, όπως λένε, μοναχικούς δρόμους αναφορικά με τα ζητήματα των ειδικών επιδομάτων των συναδέλφων μας, που υπηρετούν στη ΔΑΕΔ, αλλά και με ζητήματα που αφορούν γενικότερα προβλήματα της προαναφερόμενης Υπηρεσίας.

Είναι σίγουρο ότι ο εγωκεντρισμός είναι κακής ποιότητας σύμβουλος και προβληματικός συνοδοιπόρος. Θα συμβουλεύαμε την αναθεώρηση τέτοιων απόψεων οι οποίες πρωτίστως προσβάλουν, όλους όσους το χρονικό διάστημα που ψηφιζόταν το Αντισυνταγματικό μισθολόγιο βρισκόταν στο δρόμο και διατρανώναν την αντίθεση τους.

Σεβαστός ο αγώνας του κάθε συναδέλφου από όποιο "μετερίζι". Το δικό μας έλαχε να είναι του πεζοδρομίου και της διαμαρτυρίας και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε αναζητώντας "το δάσος και όχι το δέντρο", καταγγέλοντας την αδικαιολόγητη παράταση της ΚΥΑ για τα ειδικά επιδόματα και όχι επιχαίρωντας απλά για την πληροφόρηση...


Τέλος, αναφορικά με τις δράσεις μας, αυτές ειναι γνωστές στους συναδέλφους μας που σκοπό έχουν την ουσία και την επίλυση των ζητημάτων και οχι την "ρίψη πυροτεχνημάτων".


ΑΝεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών 

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος - Γραμματέας Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ


ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης - Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη - Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
ΠΑΝΔΗΣ Στέφανος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης - Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ Γεώργιος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. - Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α
ΤΡΑΚΑΛΑΣ Αντώνιος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. 
ΧΑΝΗΣ Γεώργιος - Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ. - Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου