ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη επιτυχία από το Τ.Α. Κερατέας – Εξιχνίαση δεκαεπτά (17) περιπτώσεων ηλεκτρονικής απάτης.

Σε ακόμη μία σημαντική για την τοπική κοινωνία εξιχνίαση έφθασαν οι συνάδελφοι μας αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι παρά τις αντιξοότητες και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα για να ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Χρ. Συνδρεβέλης : Θα συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας μέχρι τελικής δικαίωσης

Ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ., μέλος του Ε.Κ.Α. και επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α., Χρήστος Συνδρεβέλης, με τις παρακάτω τοποθετήσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «KONTRA» και στην εκπομπή του Σπύρου Γκουτζάνη «Επί του πιεστηρίου» στέλνει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Οδοιπορικά: Τιμωρία για Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας

Mε την εκπρόθεσμη τροπολογία που κατέθεσαν οι αρμόδιοι υπουργοί στη Βουλή των Ελλήνων, ενόψει της συζήτησης και ψήφισης του Σχεδίου Νόμου: «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της και άλλες διατάξεις», έδωσαν μια ακόμη παράταση στην αδικία που συντελείται εδώ και μια δεκαετία με τις δαπάνες μετακινήσεις των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Υποδέχθηκαν 308 Δόκιμους Αστυφύλακες η Κομοτηνή και 195 το Διδυμότειχο

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου παρουσιάστηκαν στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, 308 νέοι δόκιμοι αστυφύλακες, 217 άνδρες και 91 γυναίκες, ως επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις των ετών 2014 & 2015. 

Από σήμερα 17/10/2016 η χειμερινή στολή - Οι αλλάγες που εχουν επέλθει με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Η περιβολή της χειμερινής στολής θα πραγματοποιηθεί  από σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 έως και την Κυριακή 30 Απριλίου 2017.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Εάν γίνει ανάκληση της ημερήσιας ανάπαυσης-ρεπό από την Υπηρεσία τι ισχύει και πώς πρέπει να κινηθούμε;

Ακολουθεί η παρακάτω ενημέρωση από τον Ειδικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας μας, Θεόφιλο Παπαδάσκη σχετικά με την ανάκληση της ημερήσιας ανάπαυσης-ρεπό από την Υπηρεσία.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Επανακατατάσσονται στην Αστυνομία όσοι δόκιμοι έφυγαν λόγω παθήσεων

Νομοθετική ρύθμιση για επανακατάταξη στην Ελληνική Αστυνομία ιδιωτών, των οποίων η φοίτηση στις Σχολές είχε διακοπεί εξαιτίας νόσου, πάθησης ή βλάβης.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Συνεδριάζει με ταχείς ρυθμούς και με τη συμμετοχή του εκπροσώπου μας, η Επιτροπή για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης

Παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας σχετικά με την αναβάθμιση και ανωτατοποίηση της αστυνομικής εκπαίδευσης, που αποτελεί πάγιο αίτημα του συνδικαλιστικού μας κινήματος και που δυστυχώς μέχρι και σήμερα είναι το ζητούμενο.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

20 χρόνια μετά, Τ.Δ.Α Γρεβενών...άπαντες παρόντες.. πέντε (5) οι κεκοιμημένοι... ΑΘΑΝΑΤΟΙ... (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 8.10.16 η επανένωση των σπουδαστών σειράς 1996-98 στο Τ.Δ.Α Γρεβενών, με αφορμή την συμπλήρωση των 20 ετών από την εισαγωγή στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

Τ.Δ.Α Γρεβενών...άπαντες παρόντες.. πέντε (5) οι κεκοιμημενοι...ΑΘΑΝΑΤΟΙ...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 8.10.16 η επανένωση των σπουδαστών σειράς 1996-98 στο Τ.Δ.Α Γρεβενών, με αφορμή την συμπλήρωση των 20 ετών από την εισαγωγή στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - Ένα πάγιο αίτημα της ΠΟΑΣΥ παίρνει σάρκα και οστά

Παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε έπειτα από συνάντηση του προεδρείου της Ομοσπονδίας μας με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ με θέμα το δίκαιο και πάγιο αίτημα της Π.Ο.ΑΣ.Υ για την αναβάθμιση των Αστυνομικών Σχολών.

Πρέπει επιτέλους να αποδεσμευτεί το αστυνομικό προσωπικό του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος από τα Μέτρα Τάξης.

Ο Οκτώβριος σηματοδοτεί τη λήξη της θερινής περιόδου και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η επιβατική κίνηση  υπήρξε ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με άλλες  χρονιές. Όλοι οι συνάδελφοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ο καθένας από τον δικό του τομέα ευθύνης κατάφερε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο. 

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Επανένωση σειράς 1996-1998 στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών το Σαββατο 08.10.2016

Ένα διαφορετικό προσκλητήριο από τα «προβλεπόμενα» θα λάβει χώρα την 08.10.2016 στο Τ.Δ.Α Γρεβενών από τους σπουδαστές της σχολής Αστυφυλάκων σειράς 1996-1998, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την εισαγωγή στην Αστυνομική ακαδημία.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Η κατάσταση με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις των Ειδικών Φρουρών.

Αναδημοσιεύουμε από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (sefeaa.gr) τον παρακάτω πίνακα συμπληρωματικών μεταθέσεων έτους 2016.