ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι τοποθετήσεις από το Συμβούλιο Μεταθέσεων της Δ.Α.Ν/Α.Α.

Ολοκληρώθηκε σήμερα 31-07-2015 από το Συμβούλιο Μεταθέσεων της Δ/νσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής οι τοποθετήσεις των συναδέλφων μας, σε Υπηρεσίες αυτής.

Το σχέδιο του Π.Δ. για τις τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ
Τροποποίηση διατάξεων του π.δ. 100/2003 «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και λοιπές μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού» (Α΄ 94) και του π.δ. 211/2005 «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις συνοριακών φυλάκων και ειδικών φρουρών».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
            Έχοντας υπόψη:

Συμβουλές για ασφαλές καλοκαίρι.

Συμβουλές για ένα ασφαλές καλοκαίρι εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη...Δείτε αναλυτικά τι πρέπει να προσέξετε...

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Συνάντηση του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 30 Ιουλίου 2015, συνάντηση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εγκαινιάζοντας σειρά επισκέψεων σε αστυνομικές υπηρεσίες στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την ανάδειξη επίκαιρων ζητημάτων και την αναζήτηση λύσεων επ' ωφελεία των συναδέλφων και της κοινωνίας.

Σύσταση "ηλεκτρονικών" αστυνομικών τμημάτων.

Τη σύσταση «ηλεκτρονικών» αστυνομικών τμημάτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών σχεδιάζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, όπως προανήγγειλε κατά την επίσκεψη του στο Δήμο Λοκρών.

Αστυνομικός που νοσηλεύεται στο 401 έχει ανάγκη για αιμοπετάλια!!

Νέος είκοσι οκτώ (28) ετών, αστυνομικός, που νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ 401), έχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια. 

Άνοιγμα της λίστας της παράλληλης απασχόλησης αστυνομικών, τι απάντα ο Υπουργός κ.Πανούσης.

 Με ένθερμο ενδιαφέρον ενημερώθηκε ο κ. Πανούσης για την πρόταση αστυνομικού μέσω επιστολής που δημοσιεύσε το bloko.gr ώστε ν' ανοίξει η λίστα με τα νόμιμα δεύτερα επαγγέλματα απασχόλησης των υπηρετούντων στην ΕΛ.ΑΣ.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που αφορά τη μετακίνηση Αστυνομικών.

Παραθέτουμε τη Διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ με θέμα "Ενίσχυση των ομάδων της επιτήρησης χερσαίων ζωνών των θαλασσίων συνόρων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου - Επέκταση επιχειρησιακού σχεδίου της Κοινής Επιχείρησης "Poseidon Sea 2015" 

Επείγουσα συνάντηση με τον Υπουργό οικονομικών ζητάει η ΠΟΑΣΥ

Αθήνα 2Ιουλίου 2015

Αρ. Πρωτ.: 605/13/51

 Προς: Τον Υπουργό Οικονομικών
           κ. Ευκλείδη ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

Κοιν. : Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
           κ. Δημήτριο ΜΑΡΔΑ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Τροποποίηση του κώδικα μεταθέσεων με γνώμονα την αξιοκρατία

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την παρακάτω επιστολή προς τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ επαναφέρει στο προσκήνιο το φλέγον ζήτημα των μεταθέσεων και ζητά την τροποποίηση του κώδικα μεταθέσεων με γνώμονα την αξιοκρατία.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Διάσωση Ειδικού Λογαριασμού του Επικουρικού της τ. Ε.Χ.

Οι Ομοσπονδίες μας με την παρακάτω επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. Ταξίαρχο κ. Αναστάσιο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ σχετικά με το μέλλον των λογαριασμών που ανηκαν στο ανωτέρω Ταμείο και λόγω του νέου μνημονίου θα μεταφερθούν στο Ε.Τ.Ε.Α.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Nέο γραφείο θα στελεχώσει η ΕΛ.ΑΣ. - Αστυνομικοί στην υπηρεσία των τουριστών

Αστυνομικοί με γνώσεις ξένων γλωσσών και... κοσμοπολίτικο αέρα θα εξυπηρετούν τους τουρίστες που χρειάζονται αστυνομικής φύσης βοήθεια.

Νέα παράταση στις άδειες συλλεκτικών όπλων και κειμηλίων

Η ισχύς των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων, που εκδόθηκαν πριν τη δημοσίευση της παρούσας και έχουν λήξει ή λήγουν μέχρι την 31−12−2015, παρατείνεται μέχρι την ημερομηνία αυτή.

Η ΕΛ.ΑΣ. πρωτοπορεί και στην τεχνολογία - Ένα πολύ σημαντικό βραβείο για την Ελληνική Αστυνομία

Η εφαρμογή και ο ιστότοπος «Cyberkid» της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας βραβεύτηκαν με το Κορυφαίο βραβείο στα Business IT (BITE) Excellence Awards 2015, στην κατηγορία «Εξωστρεφή Πληροφορικά Συστήματα & Διαδικτυακές Εφαρμογές / Υπηρεσίες».

Kρίσεις Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Aστυνόμοι - Υπαστυνόμοι)

Δημοσιεύτηκε εχθές το υπ' αριθ. 713/22-07-2015 ΦΕΚ (Τ.Γ΄) με τις κρίσεις Αξιωματικών Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων έτους 2015.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Διευκρινήσεις – λεπτομέρειες για τα δανεία του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Παραθέτουμε την παρακάτω ενημέρωση της Ομοσπονδίας μας σχετικά με την κατάθεση δανείων Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. που εγκρίθηκαν πριν λίγους μήνες.

Το νέο Μνημόνιο σφάζει τους μισθούς και τις συντάξεις μας!

Διαβάστε από το ένθετο ΜΑΡΣ του Σαββατοκύριακου της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, τις δηλώσεις του Ειδικού Γραμματέα της ΠΟΑΣΥ, Θεόφιλου ΠΑΠΑΔΑΚΗ, για το νέο Μνημόνιο που έρχεται και «σφάζει» κυριολεκτικά τα συμφέροντα των ένστολων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Χειροπέδες σε πορτοφολάδες μετρό και ΗΣΑΠ - Eκατοντάδες κλοπιμαία

Πολυμελής εγκληματική ομάδα, η οποία από τις αρχές του χρόνου είχε διαπράξει πάρα πολλές κλοπές σε βάρος επιβατών, σε συρμούς και αποβάθρες σταθμών του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ορίζονται αστυνομικοί-σύνδεσμοι με τα σχολεία

Οδηγίες δόθηκαν στα Τμήματα Ασφαλείας όλων των αστυνομικών διευθύνσεων της χώρας για τον ορισμό του αστυνομικού-συνδέσμου με τα σχολεία που υπάγονται στην εδαφική αρμοδιότητα κάθε Τμήματος. Παράλληλα θα τηρούνται στατιστικά στοιχεία αναφορικά με τις ενέργειες που θα κάνουν τα αστυνομικά τμήματα.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ακόμη μια σπουδαία επιτυχία των συναδέλφων μας στη Νοτιοανατολική Αττική !!!

Οι συνάδελφοι μας, παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετωπίζουν σε εγασιακό επίπεδο, συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό των συμπολιτών μας και να αγωνίζονται για την διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας στην κοινωνία μας.

Συνελήφθη 43χρονος έμπορος ναρκωτικών στην Άρτα

Επιχείρηση πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη της Άρτας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας 43χρονος, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη με δόλωμα συνάδελφο σε μπαράκι της Κέρκυρας ...

Για μαστροπεία και παράνομη οπλοκατοχή οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα μια 49χρονη από την Ουκρανία, ένας 48χρονος Έλληνας και ένας 27χρονος Βρετανός, ενώ αναζητείται ένας 28χρονος Ουκρανός.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΣτΕ : Αντισυνταγματικές οι περικοπές στις συντάξεις, δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας.

Αναδημοσιευουμε από την ιστοσελίδα του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών (sapasa.gr).

Bράβευση Ελλήνων Αστυνομικών και Πυροσβεστών από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και του Πυροσβεστικού Σώματος

Η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος βράβευσαν σήμερα (20-07-2015), σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Π. Μπακογιάννης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τους αθλητές των αντιπροσωπευτικών ομάδων των δύο Σωμάτων, οι οποίοι συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών FAIRFAX 2015 στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Στοχοποιούνται άδικα τα στελέχη των ΕΔ με σκοπό των περιορισμό δήθεν «προώρων» συνταξιοδοτήσεων.... Ανάλυση του Ηλία Νατσιούλα

Ανάλυση του Ηλία Νατσιούλα, Αξιωματικού Απόφοιτου Οικονομικού της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ). 

Πυρκαγιά Υμηττού: Τα τελευταία λόγια του άτυχου συναδέλφου μας που απανθρακώθηκε

Λάτρευε τον Υμηττό. Μετά την εγχείρηση που είχε κάνει στη μέση του, ο αρχιφύλακας, Γιάννης Καλλιντεράκης πήγαινε κάθε μέρα για περπάτημα στο περιαστικό δάσος της Ηλιούπολης, λίγο πιο πάνω από εκεί που διέμενε με την οικογένειά του.

Κανονικά η καταβολή αναδρομικών (Σ.τ.Ε.) του Αυγούστου 2015

Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (poasy.gr) την παρακάτω δημοσιέυση - ενημέρωση σχετικά με την καταβολή των αναδρομικών του μήνα Αυγούστου 2015 που αφορούν την υλοποίηση της απόφασης του Σ.τ.Ε..

Ενημέρωση Π.Ο.ΑΣ.Υ. : Έληξε η φρούρηση των τραπεζών από την ΕΛ.ΑΣ.

Παραθέτουμε την ενημερωτική επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) σχετικά με τη λήξη φρούρησης των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων (τραπεζών).

Αύριο 21/07/2015 το συμβούλιο μεταθέσεων των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως όλα δείχνουν, το θρίλερ των φετινών μεταθέσεων των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα φτάσει σύντομα στο τέλος τους, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αύριο, κατά πάσα πιθανότητα τις πρωινές ώρες θα συνεδριάσει το αρμόδιο συμβούλιο θα το εν λόγω ζήτημα.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Γονική άδεια μετ” αποδοχών και σε άνδρες δημόσιους υπαλλήλους

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάνθηκε σήμερα ότι η ελληνική νομοθεσία, η οποία απαγορεύει τη χορήγηση γονικής αδείας στους άνδρες δημοσίους υπαλλήλους των οποίων οι σύζυγοι δεν εργάζονται, είναι ασύμβατη προς το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η γονική άδεια αποτελεί ατομικό δικαίωμα που δεν μπορεί να εξαρτάται από την κατάσταση του/της συζύγου, αναφέρει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Η πρώτη συνέντευξη του νέου Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, στη πρώτη του συνέντευξη (στο thebest.gr), μετά την πρόσφατη εκλογή του, τονίζει πως ο αγώνας τον αστυνομικών δεν θα είναι συντεχνιακός, ενώ ως πρώτη προτεραιότητα θέτει τη θωράκιση του μάχιμου προσωπικού.

Ακόμη μία επιτυχία από τους συναδέλφους της Υ.Α.Ν/Α.Α.


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας που αφορούν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την έλλειψη μέσων και οχημάτων είναι δυσεπίλυτα και γνωστά σε όλους αλλά δεν είναι ικανά να σταθούν εμπόδιο στις προσπάθειες και στη μεθοδικότητα του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ..

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Καταβολή Διοικητικών Προστίμων για τροχαίες παραβάσεις

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) με το παρακάτ της έγγραφο ενημερώνει τους συναδέλφους μας για την τύχη του αιτήματος που είχε υποβληθεί την 10/07/2015 σχετικά με την ανακούφιση των παραβατών του ΚΟΚ στις δύσκολες μέρες που βιώνει η χώρα μας.

Παρέμβαση Π.Ο.ΑΣ.Υ. στους θεσμούς της Ε.Ε. μέσω EuroCop

Με την παρακάτω επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Συνδικάτων, η Π.Ο.ΑΣ.Υ. κάνει έκκληση να παρέμβει στους εταίρους μας ωστε να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή αλληλεγγύη σε μια χώρα που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την οικονομική κρίση έτσι ώστε να μην επιδεινωθεί περαιτέρω η θέση των αδυνάτων.

Παρεμβάσεις Ομοσπονδιών για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Παραθέτουμε την κοινή ανακοίνωση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας σχετικά με τις αλλάγές που φέρνει ο Ν.4334/2015 στο ΤΕΑΠΑΣΑ.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Γονική άδεια μετ' αποδοχών και σε άνδρες δημοσίους υπαλλήλους

Αποφάνθηκε ότι η ελληνική νομοθεσία είναι ασύμβατη προς το δίκαιο της ΕΕ καθώς, όπως αναφέρει, η γονική άδεια αποτελεί ατομικό δικαίωμα που δεν μπορεί να εξαρτάται από την κατάσταση του/της συζύγου.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Επεξήγηση των αλλαγών στο ασφαλιστικό, από τον Νίκο Καραδήμα

Με το που είδε το φως της δημοσιότητας το σ.ν μετα την επίτευξη ,όπως φαίνεται συμφωνίας με τους εταίρους, αρκετοί επίσημοι και ανεπίσημοι φορείς, καθώς και μεμονομένα άτομα ήδη προσπαθούν να διασπείρουν τον πανικό.

Την Τετάρτη 22/07/2015, συνεδριάζει το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων

Αναδημοσιευουμε από την ιστοσελίδα της ΣΚ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης (skaythess.gr) το παρακάτω ενημέρωτικό κείμενο σχετικά με την συνεδρίαση του Συβουλίου Μεταθέσεων.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Διευκρινήσεις για την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη από Μονάδες Υγειονομικού του Στρατού.

Eνημερώνουμε σχετικά με έγγραφο που περιήλθε στις Αστυνομικές Υπηρεσίες και αφορά την περίθαλψη των εν ενεργεία συναδέλφων μας από τις Μονάδες Υγειονομικού του Στρατού.

Πίνακες μετατιθέμενων Ειδικών Φρουρών εκτός Αττικής για το 2015

Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (sefeaa.gr)  τους πίνακες των συναδέλφων Ειδικών Φρουρών που μετατίθενται εκτός Αττικής με τις τακτικές μεταθέσεις έτους 2015:

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Στην κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στο δημόσιο τομέα προχωράει σήμερα η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τα νέα μέτρα που πρόκειται να ψηφιστούν στη Βουλή και τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές. 

Η φράση του πρωθυπουργού που «πάγωσε» τα Σ.Α. & τις Ε.Δ.! Τι να περιμένουμε για τα οικονομικά μας ...

Μία φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην χθεσινοβραδυνή του συνέντευξη στην ΕΡΤ θα πρέπει να προβληματίσει στρατιωτικούς εν ενεργεία και απόστρατους και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανατροπές στο ασφαλιστικό έως την Τετάρτη

Αμεσες μεταρρυθμίσεις στα πεδία των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, τις αυξήσεις εισφορών και της ενοποίησης ταμείων καθώς και περισσότερα μέτρα σε ασφαλιστικό και εργασιακό κατά το δεύτερο κύμα μεταρρυθμίσεων του Οκτωβρίου ζητούνται από την ελληνική κυβέρνηση.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Πανστρατιά Σ.Α. και Ε.Δ. κατά του νέου μνημονίου

Παραθέτουμε την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών κατόπιν σημερινής τους συνεδρίασης.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Περιπολίες με τα ... πόδια - Καθηλώνονται από βλάβες τα οχήματα των Σωμάτων Ασφαλείας

Υπηρεσίες αιχμής στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπως Άμεση Δράση, ομάδες «Ζ», ΔΙ.ΑΣ., ΔΕΛΤΑ, Ασφάλεια Αττικής αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την ακινητοποίηση των οχημάτων τους εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών πόρων για την επισκευή τους.

Έκτακτη σύσκεψη των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας λόγω πολιτικών εξελίξεων

Έπειτα από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και το νέο κύμα μέτρων  που ακολουθούν την συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.

Δεν απαιτείται άδεια μουσικών οργάνων, γ­ια ραδιόφωνο και τηλεόραση σε καταστήματ­α Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος π­ου αναμεταδίδουν μουσική ΜΟΝΟ­ από ­τηλεόραση ή ραδιόφωνο,­ ­δεν υποχρεούνται­ να έχουν εφοδιαστεί με άδεια μουσικών ο­ργάνων, σύμφωνα με επιστολή του Αρχηγείου Ελληνι­κής Αστυνομίας προς όλα τα Αστυνομικά Τμ­ήματα της Χώρας. 

Σοκ στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. από το θάνατο 22χρονου αστυνομικού στην παραλιακή του Ηρακλείου

Σοκ στη τοπική αστυνομία και κοινωνία έχει προκαλέσει ο θάνατος 22χρονου Κρητικού αστυνομικού χθες τα ξημερώματα στην παραλιακή του Ηρακλείου όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 22χρονου.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ακινητοποιημένα 700 δίκυκλα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ακινητοποιημένα λόγω μηχανικών βλαβών είναι 700 από τα συνολικά 1.250 δίκυκλα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αδυνατεί λόγω παντελούς έλλειψης χρημάτων να διαθέσει κονδύλια για την επισκευή τους, ενώ μετά την επιβολή της τραπεζικής αργίας ματαιώθηκαν δωρεές επιχειρηματιών, που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσουν την επισκευή μοτοσικλετών.