ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Τι προβλέπει το σχέδιο για τα αναδρομικά των ενστόλων..

Τα 300 εκατομμύρια ευρώ θα προσεγγίσει το ποσό που θα απαιτήσει η πλήρης εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που αφορά στην καταβολή των αναδρομικών στα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με στοιχεία που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Καλή σταδιοδρομία στο νέο Δ.Σ. και στους Αντιπροσώπους της Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

Οι αρχαιρεσίες στο δεύτερο μεγαλύτερο Σωματείο της χώρας γέμισαν με όραμα και ελπίδα τους συναδέλφους μας αλλά και το συνδικαλιστικό μας κίνημα καθώς η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των συναδέλφων μας  που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Σημαντικές αλλαγές στον χάρτη αστυνόμευσης στην Αττική… Καταργήσεις - συγχωνεύσεις Aστυνομικών Tμημάτων..

Σημαντικές αλλαγές στον χάρτη αστυνόμευσης στην πρωτεύουσα και κατάργηση δεκάδων αστυνομικών τμημάτων και σταθμών προσδιορίζονται σε διαταγή των αστυνομικών αρχών που εκδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και παρουσιάζει «Το Βήμα» με στόχο την ετήσια εξοικονόμηση περίπου 1,4 εκατ. ευρώ και την αποδέσμευση περίπου 800-1.000 αστυνομικών από γραφειοκρατικά καθήκοντα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος....TWITT-άρει με ασφάλεια...

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της πλατφόρμας των καινοτόμων δράσεων που έχει αναπτύξει για την επικοινωνία με το κοινό, προχώρησε στη δημιουργία σύγχρονου ψηφιακού καναλιού επικοινωνίας, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης TWITTER, με ονομασία «cyberalertGR»...

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Γ. Πανούσης: Ανοίγει τις πόρτες του γραφείου του στους πολίτες

Από την Πέμπτη 30 Απριλίου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης θα δέχεται πολίτες, κατόπιν συνεννόησης, μια φορά το μήνα στο πλαίσιο της ανοιχτής επικοινωνίας.

Πένθος στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

Δυστυχώς όπως ενημερωθήκαμε από τη σελίδα που διατηρούν στο “facebook” οι συνάδελφοι βετεράνοι της ομάδας ΖΗΤΑ η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ακόμη πιο φτωχή..

Από Δευτέρα 04 Μαΐου η θερινή στολή – Ποιές αλλαγές προβλέπονται με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ 1647/15/663621 από 15/04/2015 Διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το ένστολο προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ., από την Δευτέρα 04 Μαΐου 2015 έως και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 θα φέρει την θερινή περιβολή.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Οι Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής πρωταγωνιστούν και στο ποδόσφαιρό

Οι συνάδελφοί μας για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν ότι εκτός από τις άριστες υπηρεσιακές τους επιδόσεις, έχουν αντίστοιχες ικανότητες και στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο.


Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει του πολίτες για προσπάθεια αλίευσης χρηματικών ποσών και προσωπικών δεδομένων (phishing)...


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει για ακόμη μια φορά τους πολίτες για την προσπάθεια αλίευσης χρηματικών ποσών και προσωπικών δεδομένων (phishing) με αποστολή απατηλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Παρέμβαση της Ομοσπονδίας για τα προβλήματα του Μεταναστευτικού-Ενίσχυση Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.παρεμβαίνει για το σοβαρό θέμα του μεταναστευτικού, στους αρμόδιους Υπουργούς και ταυτόχρονα ζητά, προτεραιότητα στην παροχή αναγκαίων μέσων και άμεση ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, των Αστυνομικών Υπηρεσιών, όπου παρατηρείται έξαρση των μεταναστευτικών πιέσεων.Σας παραθέτουμε παρακάτω την επιστολή:  

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Σχέδιο «Καλλικράτης» στην ΕΛ.ΑΣ. – Ποια Αστυνομικά Τμήματα θα κλείσουν στην Αττική…

«Λουκέτο» σχεδόν στα μισά Αστυνομικά Τμήματα, στα Τμήματα Ασφαλείας και πιθανόν σε όλους τους Αστυνομικούς Σταθμούς  της Αττικής, βάζει η αναδιάρθρωση - «λαιμητόμος», που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κινητές Αστυνομικές Μονάδες - Τι σχεδιάζουν στο Υπουργείo Προστασίας του Πολίτη

Η ανάγκη για άμεση στελέχωση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων και προσωπικού για τον «Τοπικό Αστυνομικό» με το δεδομένο της έλλειψης αστυνομικών οδηγεί τους επιτελείς του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην σκέψη να χρησιμοποιήσουν δημοτικούς αστυνομικούς που εντάχθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Σχέδιο «Καλλικράτης» στην ΕΛ.ΑΣ.: Κλείνει ένα στα δύο Αστυνομικά Τμήματα

«Καλλικράτη» στις αστυνομικές υπηρεσίες προβλέπει το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. που παρέδωσε χθες στον πρωθυπουργό ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Διαταγή για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Εκδόθηκε διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την ενίσχυση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών / Τμήμα Χημικών και Φυσικών Εξετάσεων.

Tι είπε και τι υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός στην επίσκεψη του στο Υπουργείο

Με μηνύματα «προς το εσωτερικό της χώρας και προς το εξωτερικό» ότι «η Ελληνική Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» και δίνοντας το στίγμα του για τον βαθμό … ανοχής και παρέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων σε ότι αφορά την τήρηση της τάξης, αλλά και την αντιμετώπιση των κρουσμάτων διαφθοράς, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. - Η ομάδα ΔΕΛΤΑ ενσωματώνεται στη ΔΙΑΣ - Δημιουργείται νέα ομάδα διαδηλώσεων - Δραστικές συνενώσεις τμημάτων

Παρότι πηγές του υπουργείου τόνιζαν μιλώντας στο bloko.gr ότι μέχρι να καταργηθεί κάτι δεν αλλάζει, ασφαλείς πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι η μορφή και ο τρόπος αστυνομικής δράσης της ομάδας τείνει να ολοκληρώσει τον υπαρκτό κύκλο της.

Ανοίγει νέο Σχολείο για την Ε.Κ.Α.Μ.

Διαβιβάστηκε στις Υπηρεσίες του Σώματος σχετική Διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας από 17/04/2015 που αφορά την στελέχωση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.).

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Καλή επιτυχία στους συναδέλφους της Σ.Κ.Α.Υ. !!! Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες !!!

Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) από την πρώτη μέρα της σύστασης της επιχείρησε να συνεργαστεί με συναδέλφους, συνδυασμούς και θεσμούς οι οποίοι συμπλέουν στο όραμα ενός «νέου» συνδικαλισμού βασισμένου στο μεράκι, το όραμα και την αλληλεγγύη μεταξύ των συναδέλφων.

Τομές στην Αστυνομία

Κινητές μονάδες αστυνόμευσης, στελέχωση του Γραφείου Αυθαιρεσίας, ανασύσταση του θεσμού της Δημοτικής Αστυνομίας και ίδρυση Δικαστικής Αστυνομίας είναι τέσσερα από τα 20 σημεία αντεγκληματικής πολιτικής στα οποία έχει προχωρήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Έφυγε» συνάδελφος εν ώρα υπηρεσίας - Στο πένθος και πάλι η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ..

Ένας αστυνομικός εξέπνευσε τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Κοζάνη.

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Σχέδιο ενίσχυσης Δικαστηρίων και Φυλακών - Έρχονται προσλήψεις Σωφρονιστικών, Ειδικών Φρουρών, επιστημόνων πληροφορικής και ειδικών επιστημόνων

Hδη εκκρεμούν από τον προηγούμενο χρόνο αιτήματα για 1.400 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού -οι οποίες ποτέ δεν έγιναν- ενώ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας υποσχέθηκε τη στήριξη του χώρου της Δικαιοσύνης με νέους υπαλλήλους.

Συνέντευξη κ. Πανούση: Αλλάζουν όλα σε ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ, Τμήματα και στο πειθαρχικό δίκαιο της ΕΛ.ΑΣ.

Το υπάρχον σύστημα διάρθρωσης της αστυνομίας και αστυνόμευσης, έχει παραφθαρεί, απαξιωθεί και έχει καταστεί αναχρονιστικό. Αυτό είναι το νόημα των όσων είπε πριν από λίγο στο bloko.gr ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Μισθολογικές προαγωγές πτυχιούχων αστυνομικών που πήραν πτυχίο προ κατάταξης στην Αστυνομία

Παραθέτουμε ενημερωτική ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για το θέμα των μισθολογικών προαγωγών πτυχιούχων Αστυνομικών που έλαβαν το πτυχίο, προ της ένταξής τους στην Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με το Ν. 3016/2002.

Σοκ και πάλι στην ΕΛ.ΑΣ., «Έφυγε» σε τροχαίο 26χρονος αστυνομικός

Αναδημοσιεύουμε την δυσάρεστη είδηση από την ιστοσελέδα bloko.gr

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

692 προσλήψεις για τη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.– Κατανομή θέσεων

Τακτικό και αναπληρωματικό εκπαιδευτικό προσωπικό επιθυμεί να προσλάβει η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Τις θέσεις θα καταλάβουν 692 εκπαιδευτικοί, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διδασκαλία θεωρητικών, πρακτικών και αθλητικών μαθημάτων με και χωρίς βαθμό και θα απασχοληθούν με ωριαία αποζημίωση για κάθε ώρα διδασκαλίας. 

Πανελλήνιες εξετάσεις τριών κατευθύνσεων - Στην 3η κατεύθυνση οι Αστυνομικές Σχολές

Δεύτερος γύρος αναμονής για τους μαθητές της Β’ Λυκείου, οι οποίοι θα γευτούν πρώτοι το νέο σύστημα πανελλαδικών εξετάσεων από το 2016 και περιμένουν καρτερικά από το υπουργείο να ανακοινώσει τόσο την κατανομή των σχολών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ στα πέντε επιστημονικά πεδία όσο και τους συντελεστές βαρύτητας.

Προφορικές οι εξετάσεις στις Αστυνομικές Σχολές για τα άτομα με δυσλεξία με απόφαση του Σ.τ.Ε.

Το Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) αποφάσισε ότι τα αποδεδειγμένα δυσλεκτικά άτομα, μπορούν να δίνουν στις Αστυνομικές Σχολές και στις άλλες Στρατιωτικές Σχολές μόνο προφορικές εξετάσεις και όχι γραπτές, σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Νέος θεσμός στο Α.Τ. Ηλιούπολης - Η " Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων " καθιερώνεται στην Ελληνική Αστυνομία

Παραθέτουμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. όπως αυτό δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σώματος (astynomia.gr) μέσω του οποίου ανακοινώνεται η δημιουργία ενός νέου θεσμού στα πλαίσια της της συμφιλίωσης Αστυνομίας και κοινωνίας συμφωνα με τον κ.Γιάννη Πανούση.

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Αστυνομία και αναδιάρθρωση....., του Κώστα Τσιγαρίδα

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε να συντελούνται, και αν όχι να συντελούνται να δημιουργούνται, οι συνθήκες εκείνες για αλλαγές σε διάφορους τομείς της Ελληνικής κοινωνίας. Ένας από αυτούς είναι και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Πρόταση για νέο σύστημα αξιολόγησης και κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ, του Ν. Μπλάνη

Στη νέα ανοιχτή επιστολή του προν τον κ. Πανούση ο κ. Μπλάνης θέτει επίκαιρα ζητήματα με θέμα: Σύστημα κρίσεων των αξιωματικών της αστυνομίας: Να κλείσουν τα «παραθυράκια» του νόμου - Προτάσεις για τη βελτίωση αυτού.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Αργίες και χρόνος εργασίας τις Άγιες ημέρες του Πάσχα

Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα βρίσκουν πολλούς συναδέλφους μας να περνούν τις δικαιούμενες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης αλλά και πολλούς άλλους επί τω έργω, αγωνιζόμενους να διαφυλάξουν την Τάξη και την Ασφάλεια των συμπολιτών μας και της κοινωνίας μας γενικότερα.

Έκτακτα μέτρα Τροχαίας για της έξοδο του Πάσχα - Συμβουλές για τους ταξιδιώτες

Ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα αστυνόμευσης και τροχαίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, σε όλη τη χώρα.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Δεν πάει τελικά στο υπουργείο Δικαιοσύνης, το Προστασίας του Πολίτη

Προς το παρόν δεν μετακινείται στο υπουργείο Δικαιοσύνης το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες. 

Ερώτηση πέντε βουλευτών για την μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών κ.κ. Π. Καμμένο και Γ. Βαρουφάκη κατέθεσαν 5 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με πρώτο υπογράφοντα τον Βουλευτή Κέρκυρας Στέφανο Γκίκα,

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση των Ομοσπονδιών μας, για τις Σκουριές Χαλκιδικής

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) με την παρακάτω ανακοίνωση τοποθετούνται για το ζήτημα των Σκουριών Χαλκιδικής και ζητούν από την Κυβέρνηση να τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα απαντώντας παράλληλα σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Παρέμβαση των Ομοσπονδιών στη Διαρκή Επιτροπή της Βουλής για θέματα του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) με την παρακάτω επιστολή,

Ενημέρωση για τα αναδρομικά, από τον Θεόφιλο Παπαδάκη

Όπως όλα δείχνουν, προφανώς, η νέα Κυβέρνηση έπειτα από τη νέα δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, θα μας αποκαταστήσει πλήρως!

Επιστροφή στοιχείων κυκλοφορίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Με το παρακάτω Δελτίο Τύπου το οποίο δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. (astynomia.gr) επιστέφονται από αύριο 08/04/2015 οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Διαπιστωτικός Συνδικαλισμός: “Το τέλος εποχής…” του Λάζαρου Μαχαιρίδη.

Μιλάμε για μια μόνιμη τακτική που μεγάλωσε αρκετές γενιές συνδικαλιστών και συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας να χρησιμοποιείται κατά κόρον.

Γιατί μας βρίζουν, αυτοί που θυμήθηκαν ότι είναι συνδικαλιστές 20 ημέρες πριν τις εκλογές;…του Γιώργου Δεληγιώργη

Συνάδελφοι,

ΠΟΑΣΥ προς Πανούση: Δώστε ένα τέλος στις καταχρηστικές μεταθέσεις αστυνομικών

Ο κόμπος κατά πως φαίνεται έφτασε στο χτένι αναφορικά με τα παραθυράκια και τις "τρύπες" στο κανονιστικό πλαίσιο των μεταθέσεων, που καθιστούν κάποιους αστυνομικούς πιο προνομιακούς από άλλους συναδέλφους τους, τους οποίους υποσκελίζουν με αθέμιτες επιφάσεις και ανύπαρκτες κατά κανόνα αιτιάσεις, προκειμένου να πάρουν το φύλλο πορείας για την μετάθεση προς το τόπο συμφερόντων.

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Τ.Α. Ηλιούπολης και της Υ.Α.Ν/Α.Α.

Ο αγώνας των συναδέλφων μας ενάντια στην εγκληματικότητα είναι διαρκής, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και μόνο με συστηματική δουλειά μπορεί να αντιμετωπιστεί αρκεί να υπάρχει το προσωπικό και τα κατάλληλα μέσα.

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Για μια Ελληνική Αστυνομία στο πλευρό του πολίτη χωρίς ιδεοληψίες

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία παίρνουν θέση για το επίμαχο θέμα του ρόλου της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο άνοιξε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης.

Συζήτηση στο ΣτΕ για το νέο μισθολόγιο των ενστόλων

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συζητήθηκαν την Παρασκευή οι νέες αιτήσεις των ενστόλων, με τις οποίες ζητούν να ακυρωθεί το νεότερο νομοθετικό πλαίσιο (νόμος 4307/2014) που προσδιορίζει τους νέους συντελεστές των βασικών μισθών των στρατιωτικών, με αποτέλεσμα να επέρχονται μειώσεις στις αποδοχές και στις συντάξεις- όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν- κατά τουλάχιστον 50% σε σχέση με τους μισθούς και τις συντάξεις του 2012.

Δρομολογήθηκε τελικά το πέρασμα του χαρτοφυλακίου Προστασίας του Πολίτη στο Υπ. Δικαιοσύνης

Με τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' δρομολογείται η μεταφορά του χαρτοφυλακίου Προστασίας του Πολίτη από το υπουργείο Εσωτερικών στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο στόχος μας επιτεύχθη…. Όλοι μαζί καταφέραμε να ανάψουμε την "ΦΛΟΓΑ" !!!

Ο στόχος μας επιτεύχθη…. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μεγαλύτερο από τις αρχικές μας προσδοκίες αριθμό τροφίμων και αγαθών για την ενίσχυση του συλλόγου Γονιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Άρθρο του υπουργού κ.Πανούση: "Πώς εννοούν την "Αριστερή Αστυνομία", να καίγονται αστυνόμοι από κουκουλοφόρους;"

Αίσθηση προκαλεί το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα». «Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα» γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στο άρθρο του με τίτλο «Κραυγή αγωνίας από τον υπουργό». 

Έκτακτο Συμβούλιο Μεταθέσεων Ν/Α Αττικής - Ενισχύθηκαν Υπηρεσίες

Ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. και τακτικό μέλος του Συμβουλίου Μεταθέσεων Νοτιοανατολικής Αττικής, Χρήστος Συνδρεβέλης, με τοποθέτησή - ενημέρωσή του στην προσωπική του σελίδα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  “facebook” ενημερώνει για την ενίσχυση Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης περνά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση για συγχώνευση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το υπουργείο Δικαιοσύνης λίγες ώρες μετά την εισβολή αντιεξουσιαστών στη Βουλή και το γενικότερο κύμα καταλήψεων από ομάδες νεαρών. 

Συνδικαλιστής ή φίλος; του Γιώργου Χατζίκου.

Πολλές συζητήσεις γίνονται μεταξύ συναδέλφων, σχετικά με τις επερχόμενες συνδικαλιστικές εκλογές και την επιλογή των υποψηφίων συναδέλφων που θα ψηφίσουμε, προκειμένου να ξεχωρίσουν όσοι θα μας εκπροσωπήσουν, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο στα αρμόδια όργανα.